Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Siyahtan vazgeçemeyenlere özel bir koleksiyon “Black on Black”

Moda dünyasının nabzını tutan Boyner, trendlere ve moda severlerin güncel tercihlerine yönelik yeni koleksiyonlar sunmaya devam ediyor. Yeni...

Siyahtan vazgeçemeyenlere özel bir koleksiyon  “Black on Black”

Moda dünyasının nabzını tutan Boyner, trendlere ve moda severlerin güncel tercihlerine yönelik yeni koleksiyonlar sunmaya devam ediyor. Yeni “Black on Black” koleksiyonu, renk karmaşasından uzak durarak, günlük hayatta kullandığı kıyafetleri geceye de taşımak isteyenlere hitap eden rahat ve şık parçalardan oluşuyor. Moda trendleri ve sezon renkleri sıklıkla değişse de siyahtan vazgeçemeyenler koleksiyonun çıkış noktasını oluşturuyor.  

60 parçalık özel koleksiyon

60 parçadan oluşan “Black on Black” koleksiyonu, siyahın renk üstünlüğüyle birlikte rahat, güçlü ve dinamik bir tarz vadediyor. Vegan deri detaylı sweatshirtler, sofistike baskı tekniklerinin kullanıldığı tişörtler, fonksiyonel üstler ile günlük hayattan geceye taşınabilecek sweat pantolonlar koleksiyonun anahtar parçaları arasında yer alıyor.

Siyahtan vazgeçemeyenlere özel bir koleksiyon  “Black on Black”

Fonksiyonel tasarımlı parçalar

“Black on Black” koleksiyonunda yer alan parçalar, zamansız ve güçlü duruşuyla trendi takip ederken kumaş seçimleriyle de fark yaratıyor ve fonksiyonel tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Yeni formlar ile revize edilen, rahatlığın ön plana çıktığı Boyner’in “Black on Black” koleksiyonu siyahtan vazgeçemeyenler ile buluşuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe