Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

2021 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu “Samimiyet Tüneli”

Türkiye’nin öncü kadın giyim markası adL, moda tutkunlarını, 2021 ilkbahar - yaz koleksiyonunda renkli tonlar ve eğlenceli desenleri ile rom...

2021 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu “Samimiyet Tüneli”

Türkiye’nin öncü kadın giyim markası adL, moda tutkunlarını, 2021 ilkbahar - yaz koleksiyonunda renkli tonlar ve eğlenceli desenleri ile romantik hayal aleminde yolculuğa çıkarırken, rahatlık, doğallık ve samimiyetten ödün vermiyor.

Türkiye’nin kadın modasında öncü perakende markası adL; “Samimiyet Tüneli” adını verdiği ilkbahar - yaz sezonuyla sevenlerini zamansız bir stil yolculuğuna çıkarıyor. Geçtiğimiz sezon eski bir tren garında başlayan değişim yolculuğu, yeni sezonda moda severleri daha doğal, daha samimi ve daha özgür bir rotaya götürmeyi hedefliyor. 

2021 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu “Samimiyet Tüneli”

adL ilkbahar - yaz sezonu koleksiyonu ile Samimiyet Tüneli yaratarak “kadın”ı evde, sahilde, işte veya özel günlerde daha iyi ve doğal  hissettiriyor. Yeni koleksiyon kırmızı, lila, fuşya, sarı ve yeşil gibi canlı renkalerin yanı sıra bej ve kemik tonlarının hakimiyetiyle sezona rotasını çeviriyor. adL, klasik çizgilerin desenlerle modernleştiği koleksiyonuyla, tüm kadınları yeni sezonda samimiyete davet ediyor. Marka, sağlığın önemini daha iyi anladığımız günümüzde doğallığın cazibesini öne çıkarıyor. Ağırlıklı koton, viskon gibi kumaşların tercih edildiği adL 2021 ilkbahar - yaz koleksiyonu, sezonda tene dokunan tasarımları tamamen saf materyallerle buluşturuyor.

Desenlerde Seyahatname

Sezonda astral seyahatler için çiçek bahçelerinden deniz altına, ekoseden geometrik çizgilere birçok stili eş zamanlı barındıran adL ilkbahar - yaz sezonu, sezonun moda trendlerine de atıfta bulunuyor. Marka, geometrinin esgarengiz keşfinden 80’lerin crop modasına, geçmiş ile modern ruhu, klasik ve dinamik kadınlarla buluşturuyor.  adL, tasarımlarına iyiliği ve yaz ayları enerjisini büyük çiçek baskılı desenleri ile geçiriyor. Çizgili kumaşlarla zamansız modaya davet eden adL, bahar rahatlığını ve konforu da tasarımlarında ön plana çıkarıyor. Geometrik desenler ile güneşin geliş açısını artırırken, denizin altını da keşfe çıkıyor. Sezonun olmazsa olmazı keten kumaşı ise birçok ürününde kullanan adL, yaz sezonuna rahatlık katıyor.

2021 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu “Samimiyet Tüneli”

Birlikte daha güçlü

Kadın giyiminde öncü marka adL; saten, şifon, dantel ve gübür gibi kumaşları koleksiyonunda birlikte kullanıyor. Geçmişten ve gelecekten eşit dozda ilham alan kadın giyim markası adL, her kadının kendi stiline yakıştırabileceği seçenekleri bir araya getiriyor. Sezonda geniş dantel yakalar ile sizi geçmiş zaman içinde yolculuğa çıkarıyor. 

Romantik Ressam

Gökkuşağının renk cümbüşünden, pastel tonların dinginliğine, sunduğu birbirinden farklı renk paleti ve desenleriyle, lider kadın markası olan adL, 2021’in ilkbahar - yaz koleksiyonunda; çalışan, eğlenen kısaca hayatın içinde kendi ayakları üzerinde var olan güçlü kadınlar için yerini alıyor. 

2021 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu “Samimiyet Tüneli”

Bej, camel ve kahve tonlarının yer aldığı eşsiz parçaları bir araya getiren marka severler, ofis alanlarını adeta safari turuna dönüştürüyor. Kemik renginin de sıkça yer aldığı koleksiyonda, doğadan ve topraktan ilham alan trençkotlar, safari cepli geniş kesim pantolonlar, tulumlar ve blazer ceketler dikkat çekiyor. Safran tonlarıyla yeni sezona açılmaya hazırlanan adL, dikkat çekici ve otantik parçalara da yer veriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi