Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bu Yaz Sahillerde Victoria’s Secret Rüzgarı Esecek!

En sevdiğiniz denize kıyısı olan tatil mekanlarından esinlenen bir mayo-bikini koleksiyonuyla bu yazı geçirmeye ne dersiniz? Cevabınız ‘Evet...

Bu Yaz Sahillerde Victoria’s Secret  Rüzgarı Esecek!

En sevdiğiniz denize kıyısı olan tatil mekanlarından esinlenen bir mayo-bikini koleksiyonuyla bu yazı geçirmeye ne dersiniz? Cevabınız ‘Evet’ ise size harika bir haberimiz var. Victoria’s Secret çok sevilen Plaj Koleksiyonu mağazalara geri dönüyor!  

Yani bu yaz sahillerde şıklık ve trendleri yansıtan kombinler ile moda bizlerle olacak.

Victoria’s Secret plaj koleksiyonunda her zevke ve tercihe göre mayo ve bikini modelleri bulunuyor. Fabulous ve Bombshell push-up üstler, sizlere çok sevdiğiniz çekici görüntüyü sunarken; plajstilinize mükemmel bir tarz katacak. Sahilde parıltıyı sevenler ise güneş altında ışıldayan askılarıyla dikkat çeken Shine koleksiyonu ile tercihlerini yapıp parıldayabilecekler. Sadece kendini yansıtan bir görüntü içinse Mix & Match koleksiyonundaki çeşitli desen, stil ve renklere göz atarak zevkinize uygun şekilde kombinler yapmanız yeterli olacak.

Victoria’s Secret Bahar 2021 bikini-mayo koleksiyonu XS’den L’ye ve 32A’dan 38D’ye kadar beden seçenekleri ile Zorlu, Akasya ve Cevahir mağazalarında sizlerle buluşacak. 

Bu yaz stilinizi yenilemeye ve sahillerde izinizi bırakmaya hazır olun!

Bu Yaz Sahillerde Victoria’s Secret  Rüzgarı Esecek!


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi