Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Baharı Müjdeleyen Online Only Koleksiyonu

Oleg Cassini Kadınların Her Anında Onların En Yakın Arkadaşı Olmayı Hedefliyor.  Yalnızca Özel Günlerde Değil Hayatın Her Anında Kadınlara E...

Baharı Müjdeleyen Online Only Koleksiyonu

Oleg Cassini Kadınların Her Anında Onların En Yakın Arkadaşı Olmayı Hedefliyor. 

Yalnızca Özel Günlerde Değil Hayatın Her Anında Kadınlara Eşlik Eden Oleg Cassini, Gündelik Hayatta Rahatlıkla Kombinlenebilecek On Yedi Parçalık Online Only Koleksiyonunu www.olegcassini.com.tr Web Adresinden Satışa Çıkardı. 

Baharın gelmesiyle birlikte dallarında açan çiçekler, ışıl ışıl bir gökyüzü ve içimizde yeşeren umutlar geleceğe daha kendinden emin ve cesur bakmamızı sağlıyor. Kendinden emin çizgileri ve cesur stiliyle Oleg Cassini on yedi parçalık Online Only koleksiyonunu baharın müjdeleyicisi niteliğinde satışa sundu. Günlük hayatta rahatlıkla kombinleyeceğiniz elbiseler her organizasyona eşlik edebilmeleri için tasarlandı. 

Online Only’nin dikkat çeken parçaları arasında mini krepe kumaştan yırtmaçlı elbiseler, saten kumaş fırfır detaylı elbiseler, payetler, tüller ve canlı renklerin hakimiyetini görebilirsiniz. Online Only SS21’ koleksiyonu kadınların neşeli ruh hallerinden ilham alınarak tasarlandı. Koleksiyon Eğlenceli, özgür ve cesur hisseden her kadının kendisi ve sevdiklerine armağan edebileceği, günlük hayatta rahatlıkla kombinleyeceği parçalardan bir araya geldi.

Oleg Cassini Online Only koleksiyonu 195 TL’den başlayan fiyatlarıyla 34’ten 40 bedene kadar uzanan beden aralığı ile moda severlerin beğenisine sunuluyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe