Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

İlkbahar-yaz stilinize sihirli bir dokunuş

Moda dünyasının başarılı tasarımcılarından Selma Çilek’in Boyner için özel olarak hazırladığı SELMACILEK X BOYNER koleksiyonu çok özel parça...

İlkbahar -Yaz Stilinize Sihirli Bir Dokunuş

Moda dünyasının başarılı tasarımcılarından Selma Çilek’in Boyner için özel olarak hazırladığı SELMACILEK X BOYNER koleksiyonu çok özel parçaları ile yeni sezona hazır. 25 çok özel parçadan oluşan kapsül koleksiyon, günlük şıklık ararken aynı zamanda hem rahat hem de iddialı olmak isteyen kadınlara hitap ediyor.

Dünyaca ünlü moda markaları ile Türkiye’nin en sevilen markalarını aynı çatı altında zengin bir seçki ile sunan Boyner, tasarımcılarla gerçekleştirdiği koleksiyonlarla da moda severlerin kalbini fethetmeye devam ediyor.

Sonbahar-Kış 2020 sezonu için özel olarak tasarlanan ve çok beğenilen SELMACILEK X BOYNER koleksiyonu yeni sezonda da büyük ses getirmeye  hazırlanıyor.  Moda dünyasının başarılı tasarımcılarından Selma Çilek’in Boyner için tasarladığı SELMACILEK X BOYNER İlkbahar-Yaz koleksiyonu moda trendlerini yakından takip edenlerin hayran kalacağı çok özel 25 parçadan oluşuyor. Koleksiyonda yer alan parçalar modası geçmeyen zamansız tasarımlarıyla yıllar geçse de eskimeyecek bir stile imza atıyor. 

İlkbahar -Yaz Stilinize Sihirli Bir Dokunuş

Zamansız ve dikkat çekici bir stil: SELMACILEK X BOYNER 

SELMACILEK X BOYNER koleksiyonunda rahatlık ve zamansızlık ön plana çıkıyor. Koleksiyonun dikkat çeken parçaları arasında düz ve desenli kumaşlarla tasarlanan renkli, uzun ve kısa elbiseler, fırfırlı ve karpuz kollu bluzlar ve etekler yer alıyor. Gündüz stilinin kurtarıcı parçaları farklı aksesuarlarla geceye uzanan, göz alıcı bir kullanım vadediyor.

Her biri Selma Çilek’in özgün dokunuşlarıyla hayat bulan özel tasarım parçalar, kaliteli kumaşları ve dikimiyle de büyük beğeni topluyor. 

Lüks bir şıklık ve zamansız bir stil sunan SELMACILEK X BOYNER koleksiyonu erişilebilir fiyatlarıyla da ilgi çekiyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe