Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Levi's® Made & Crafted® Erkek Koleksiyonunu Keşfedin

Konu sahil yöreleri olunca, güneşli Kaliforniya ve Fransız Rivierası’yla aşık atmak zor! Bu ikisini bir araya getirince sadece en iyi sahil ...

Levi's® Made & Crafted® Erkek Koleksiyonunu Keşfedin

Konu sahil yöreleri olunca, güneşli Kaliforniya ve Fransız Rivierası’yla aşık atmak zor! Bu ikisini bir araya getirince sadece en iyi sahil destinasyonuna değil, aynı zamanda Levi’s® Made & Crafted® İlkbahar/Yaz 2021 erkek koleksiyonunun ilham kaynağına da ulaşmış olursunuz.

Fransız Rivierası’nın rafine rahatlığını Kaliforniya kıyılarının çabasız coolluğuyla mükemmel bir biçimde harmanlayan Pasifik Riviera koleksiyonu; güneş, deniz ve deniz tuzunu gardıroplara taşıyan bir dizi jean, pantolon, tişört ve üst giyim modelinden meydana geliyor.

«Levi’s® Made & Crafted® erkek koleksiyonu, Kaliforniya’yı Fransız Rivierası’yla birleştiren bir dizi bol yeni silüetle rahatlığı yansıtıyor. California çabasız ve cool West Coast duyarlılığından ibaretken, Riviera ise çok da ciddi olmayan sofistike bir görünümü beraberinde getirir. Biz daha bol kesimleri, iş giyimi stilinin modern yorumunu ve marin tarzının yarattığı etkiyi seviyoruz. Bu, yaz sezonunda çabasızca stil sahibi görünmenin mükemmel bir yolu.» —Janine Chilton-Faust, Levi’s Strauss & Co. Erkek Giyim Küresel Başkan Yardımcısı

Koleksiyon; yelkenli tamirinden esinlenen ustalıklı detaylarla vurgulanmış özgün bir bitiş işlemine odaklanarak, yumuşak, modern bir estetik sunuyor. Levi's® Made & Crafted®’ın premium ürünlerinden, daha geniş bir düz kesim sunan yeni 551®Z Authentic Straight ve daha rahat bir kesime sahip Loose Straight’in de seriye eklenmesiyle 2021 İlkbahar/Yaz sezonunda, daha bol silüetlerin çoğaldığını görmeye devam ediyoruz. Bu, hem sokakları hem de podyumları etkisi altına alan bol kesim trendine kucak açmak isteyenler için mükemmel bir seçim! Rahat kesimler aynı zamanda; Oversized Type II Trucker, 90'lardan ilham alan geniş bir kesime sahip, sık dokunmuş pamuktan yapılmış düşük omuzlu yeni Short Sleeve Loose Tee ve oversize hoodie’ler gibi üst giyim modellerinde de karşımıza çıkıyor.

Levi’s® Made & Crafted® erkek koleksiyonu, bollaşmış silüetlerin yanı sıra denizciliğe ilişkin detaylarla rafine edilip güncellenmiş bazı modern iş giyimi tasarımlarını da içeriyor. Mercan ve mavi gibi denizden ilham alan renkler, ekru ve ten rengi gibi toprak tonlarıyla eşleştiriliyor ve hepsi, ‘California-on-the-Riviera’ etkisinin tamamlanması için parlak sarılarla bir araya getiriliyor. Koleksiyonun dikkat çekici parçaları arasında yer alan, ip boyama tekniğiyle boyanmış mavi ve beyaz çizgili denim –Oversized Type II Trucker ve 551®Z Radar Authentic Straight- gofre kumaşın Levi’s® Made & Crafted® versiyonunu temsil ediyor. Koleksiyonda ayrıca; kare baskılı organik kotondan yapılmış mavi renkli, rahat Blue Jay The Drawstring pantolon, dolgulu, siyah-beyaz ekose Gingham Filled Overshirt gömlek, bir dizi çizgili ve kareli Camp Shirt modeli, denizci yağmurlukları ve çizgili, bisiklet yaka sweatshirt ve tişört serisi de bulunuyor. Cesur silüetleri ve renk-doku birliktelikleriyle canlı bir bir Levi’s® Made & Crafted® görünümü yaratan ürünlerin tamamı, köklerimizle aramızdaki güçlü bağı koruyor.

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

Bu sezon Levi’s® Made & Crafted® koleksiyonu, tasarımlarının yarısından fazlası ve bazı üretim tekinkleriyle sürdürülebilirlik yolunda ilerlemeye devam ediyor. Sorumlu bir şekilde yönetilen ormanlardan elde edilmiş ahşap ve geri dönüştürülmüş pamuk artıklarından yapılmış dayanıklı, yüksek kaliteli bir elyaf olan Tencel ™ x Refibra ™ adlı kumaşın artan kullanımı, bu duruma örnek teşkil ediyor. İnanılmaz derecede yumuşak olan bu materyal, pamukla karıştırıldığında her türlü kıyafet için mükemmel bir döküm oluşturur. Pamuklaştırılmış kenevir de sürdürülebilirlik konusunda kayda değer bir katkı sağlar. Levi's® Made & Crafted® Loose Straight, Skiff ve 502 ™Taper, Black Water ve White Sand modellerinde bulunan kenevir, geleneksel pamuktan ayırt edilemeyecek bir dokuya sahiptir ve üretim sürecinde çok daha az su ve tarım ilacı gerektirir. Levi’s® Made & Crafted®, denim pantolon, şort ve trucker ceketler ile triko üstlerde organik olarak yetiştirilmiş pamuğa yer vermeyi sürdürecek. 

Organik tarım ve yetiştirme sistemleri toprak verimliliğini yeniler ve korur, toksik ve kalıcı tarım ilacı ile gübre kullanımını azaltır, biyolojik çeşitliliğin sürdürülmesine yardımcı olur. İşte tüm bu nedenlerle Levi’s® Made & Crafted® koleksiyonu, yüksek kaliteyi, rakipsiz bir stili ve çevresel sorumluluk bilincini iç içe geçiriyor.

Levi's® Made & Crafted® Erkek Koleksiyonunu Keşfedin


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe