Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Tarzınızı Tamamlayan Koltuk Takımı Enza Home'da!

Evleri en şık gösteren mobilyalar arasında ilk olarak akla koltuk takımı gelmekte. Doğru koltuk takımı tercihleri ile evlerde konfor ve este...

Tarzınızı Tamamlayan Koltuk Takımı Enza Home'da!

Evleri en şık gösteren mobilyalar arasında ilk olarak akla koltuk takımı gelmekte. Doğru koltuk takımı tercihleri ile evlerde konfor ve estetik aynı anda hissedilebilir. Enza Home, şık koltuk takımı seçenekleri ile estetik bir görünüm yakalamanızı kolaylaştırırken canlı bir atmosfere sahip olmanızı da sağlıyor. Modern çizgilerin yansıtıldığı takımları ile, her stilde sade ve şık bir dekorasyon oluşturabilmenizin yolunu açıyor. Modern tarzın klasik ile harmanlandığı takımlarında ise şıklık ile göz dolduruyor. Her zevke hitap eden Enza Home, tamamlayıcı etkileri ile oturma odanızda veya salonunuzda oluşabilecek her ihtiyaca cevap vermekte. Bünyesinde ikili ve üçlü koltuk seçeneklerinin yanı sıra köşe koltuk takımı modellerini de bulunduruyor.  

En Gözde Koltuk Takımı: Chester Koltuk

Yıllar boyunca lordların, sanatçıların, politikacıların ve soyluların kullanmak için tercih ettiği Chester koltuk modelleri, her daim çağ ve çağın zevklerine ayak uydurmuş ve farklı şekillerde yorumlanmıştır. Enza Home, yenilikçi bakış açısını koltuk takımı chester modelleri üzerinde de göstererek dekorasyon anlayışlarına yeni bir soluk kazandırmakta. Özel kapitone işçiliğinin sergilendiği koltuk takımı modellerinde, her daim müşterilerinin konforunu ön plana koymaktadır. Konforu sağlamak için; bazen çift katmanlı sünger uygulaması, bazen ise yüksek konforlu oturum ve ergonomik sırt yapısı kullanır.

Chester modeller, kendinize özel dekorasyon anlayışını oluşturmanız için şık bir temsilci görevi görüyor. İnce işçilik detayları ile olduğu kadar ahşap ayaklar ile de evlere iddialı duruş katan modeller sayesinde yaşam alanınıza seçkin bir hava katabilirsiniz. Girdiği her ortama sanatsal bir form kazandıran chester modellerini, aynı stilde olan aksesuarlar ile kombinleyebilir ve kolaylıkla bütünlük yakalayabilirsiniz. Duvarlarınızda ise tablo, büyük duvar saatleri, ahşap ya da mermer detaylı aksesuarları rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Tarzınızı Tamamlayan Koltuk Takımı Enza Home'da!


Konforlu Dekorasyon Anlayışı: Köşe Koltuklar

Tasarımsal özelliklerinden dolayı birçok avantajı beraberinde getiren köşe koltuklar, dekorasyonda özellikle son dönemde önemli bir yer kazandı. Ergonomik bir çözüm arayışı içinde iseniz ve minimum düzeyde yer kaplayacak bir koltuk takımı arıyorsanız, köşe koltuklar tam da size göre! Enza Home köşe takımı koleksiyonunda yer alan farklı modeller, desenler ve ölçülere sahip koltuklar, size şık dekorasyon seçenekleri sunmaktadır.

Köşe koltuklar, model seçenekleri ile artık yalnızca minimalist ve modern tarz severleri mutlu etmiyor, rustik ve klasik tarzı benimseyenleri de memnun ediyor. Fonksiyonel ve estetik mekânlar oluşturmanızı sağlayan köşe koltuklar, orta sehpa ile mükemmel bir uyum oluşturuyor. Puf ya da berjerler ile samimi ve konforlu bir ortama sahip olmanızı sağlıyor. Köşe koltukların yanında çekici bir görünüm için koltuk şalları da kullanabilirsiniz. Bu detay, koltuğun bulunduğu ortama estetik bir hava kazandıracaktır.

Koltuk Takımı Renkleri ile Dengeli Yaşam Alanları

Çeşitli ürün tasarımlarının yanı sıra koltuklardaki renk skalası ile de farklı ambiyans oluşturmanızı sağlayan Enza Home, hayalinizdeki dekorasyonu gerçeğe dönüştürüyor. Bu noktada geniş renk seçenekleri arasından koltuk takımı renginin nötr olup olmamasına karar verebilir ya da takımınızın vurgulayıcı rol üstlenmesini isteyebilirsiniz. Canlı renkler kullanabilir ve yaşam alanınızın yıldızı olarak koltuk takımı modellerinizi ön plana çıkarabilirsiniz.

Koltuğunuzun nötr mü koyu mu olacağına karar verdiğiniz zaman, koltuk takımı renginin açık mı koyu mu olacağına da karar vermelisiniz. Karanlık bir yere koyu bir koltuk koymanız, dekorasyonda kaybolmasına sebep olacaktır. Bu gibi durumlarda açık renk seçiminde bulunmanız dekorasyonunuzu kolayca dekore etmenizi sağlar, daha açık ve aydınlık bir mekâna sahip olmanızı kolaylaştırır. Ayrıca açık renkler zamanla değişen tarzınıza rahatlıkla ayak uydurabilir. Son dokunuşları vurgulu yastıkları ya da örtüleri kullanarak yapabilir ve bu şekilde küçük renk patlamaları oluşturabilirsiniz.



Fonksiyonellik ile Gelen Şıklık

Evleri hem davetkâr hem de işlevsel hissettirmenin yolu fonksiyonellikten geçmektedir. Doğru koltuğu kullanmanız evinizi tasarımsal olarak en verimli kullanmanızı sağlar. Enza Home, dar alanlarınızı depolama fonksiyonlu oturma grupları ile daha ferah görünüme kavuştururken alanınızı düzenli tutmanıza da olanak sağlar. Sık misafir ağırlayan ailelere ya da misafir yatak odası olmayanlara yataklı koltuk modellerini sunar ve mevcut alanı da bu sayede üst seviyeye çıkarır. Çok işlevli takımları sayesinde fazladan mobilya ihtiyacını ortadan kaldırarak, düşük maliyetler en ideal mekanlara ulaşmayı herkes için mümkün kılar.

Tarzınızı Tamamlayan Koltuk Takımı Enza Home'da!

Enza Home'da Koltuk Takımı Modelleri ve Fiyatları

Enza home, koltuk takımı çeşitliliği sayesinde geniş mekânlara ve dar mekânlara mükemmel çözümler sunarken çağdaş ve yalın tasarım çizgisine sahip modelleri ile modern ve minimal yaşam alanları oluşturmanız için sizlere ilham kaynağı sağlar. Kapitone detaylı koltuk modelleri ile klasik tarzı yansıtmanızı sağlar ve yaşam alanlarını lüks bir görünüme büründürür. Enza Home, farklı tarzları bir araya getirmeyi sevenlere modern çizgilerin ve klasik detayların bir araya geldiği bu koltuk takımı modellerini, çeşitli seçenekleri ile sunar.

Sizi konfor ve şıklık ile buluşturan Enza Home, kaliteyi de ihmal etmiyor. Koltuk kumaşları büyük bir özenle seçilmektedir. Antibakteriyel ve yanmaz özellikteki kumaşları özellikle ön plana çıkmış durumdadır. Kolay temizlenebilen kumaşlar veya yumuşak dokulu kumaşlar ile konforu evimizde hissetmemiz diğer kumaş türlerine göre daha kolaydır. Enza Home'da fiyatlar, koltukların ebatlarına ve özelliklerine göre farklılık gösterebilmektedir. Siz de farklı kombinasyonlar yapmanıza olanak sağlayacak koltuk modelleri arasından bütçenize hitap eden koltuk takımı fiyatları ile yaşam alanlarınızda yepyeni görünümler elde edebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi