Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sudi Etuz X LC Waikiki ile Hayallerindeki Gibi

Türkiye'nin lider moda perakende markası LC Waikiki, özgün tasarım çizgisiyle ilham veren Şansım Adalı ile özel bir koleksiyon için bir ...

Sudi Etuz X LC Waikiki ile Hayallerindeki Gibi

Türkiye'nin lider moda perakende markası LC Waikiki, özgün tasarım çizgisiyle ilham veren Şansım Adalı ile özel bir koleksiyon için bir araya geldi. Sudi Etuz x LC Waikiki Koleksiyonu hayatta her anın kutlamaya değer olduğunu hatırlatıyor.

Baharın çoşkusunu ve enerjisini yansıtan tasarımlarıyla Sudi Etuz x LC Waikiki Koleksiyonu, renkleri, neşeyi, umudu ve birlikteliği temsil eden 45 farklı parçadan oluşuyor.

Sudi Etuz x LC Waikiki Koleksiyonu, her zamankinden daha fazla beklediğimiz bahar günleri için ruhumuzu canlandıran tasarımları, enerji veren renkleri ile tüm anları kutlama isteği yaratıyor. Çocuklar için sürpriz parçaların da yer aldığı koleksiyon, maksi boyda renkli elbiseler, çoklu dijital baskılı transparan tüller, volanlı fuşyalar ve mini denimler ile hayal dünyasına davet ediyor.

Sudi Etuz X LC Waikiki ile Hayallerindeki Gibi


“Ä°yi olmak ve iyi hissetmek…”

Tasarımcı Åžansım Adalı, koleksiyonun ilham kaynağını; ‘’Büyük kazanımlar aynı zamanda da büyük kayıplar verdiÄŸimiz bu uzun dönemde hepimizin hayatında daha fazla yer edinen pozitif enerji kavramlarını, hayatı kutlamayı ve bunu giydiklerimizle yansıtmayı hedefledik. Ä°lhamlarımız da tam olarak bu doÄŸrultuda oldu. Her şeyin yeni olduğu, zor zamanları geriden bırakmış, özüne sadık ve saygılı yepyeni bir dünya hayali kurduk. Bu hayali natürel bir renk paletinde, sıcak renklerle birleÅŸtirdik. Ä°yi hissettiren marka olarak LC Waikiki'nin bu vizyonuna vurgu yapmak istedik…’’ olarak belirtiyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe