Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Tommy’s Drop Shop mikro kapsül koleksiyonu

Tommy’s Drop Shop, limitli seri ürünlerin hızla tasarlanıp sunulması amacıyla iş birliği yaparak pop kültürün her alanından kreatif topluluk...

Tommy’s Drop Shop limitli seri mikro kapsül koleksiyonu

Tommy’s Drop Shop, limitli seri ürünlerin hızla tasarlanıp sunulması amacıyla iş birliği yaparak pop kültürün her alanından kreatif topluluk üyelerini öne çıkarıyor. 

Tommy Hilfiger, Londra merkezli yönetmen, tasarımcı ve illüstratör Stevie Gee (@_stevie_gee_) ile ortaklaşa tasarlanan üçüncü Tommy’s Drop Shop limitli seri mikro kapsül koleksiyonunu tanıttı. Tommy’s Drop Shop, kreatif kişilerin, topluluklarının ve sanatsal yeteneklerin sürekli olarak keşfedilmesini teşvik etmeyi amaçlarken koleksiyondaki her stil en fazla 250 adet olarak sunuluyor. 

Stevie Gee, son derece ilginç ve yaratıcı hayal gücünü Tommy’s Drop Shop tasarımlarına yansıtıyor. Animasyon, aksiyon, müzik ve dans tutkusuyla bilinen Stevie Gee, grafik tasarımlarıyla enerji ve hareket hissi yaratmanın yeni yollarını bulmaya devam ediyor. Stevie Gee ile ortaklaşa tasarlanan kısa ve uzun kollu tişörtler ve kapüşonlu sweatshirt’ler, maviden mora uzanan bir renk yelpazesinde saykodelik çizimler içeriyor. DROP 3’te ayrıca üstü çıplak, kaslı bir çizgi karakter ile Stevie Gee’nin tanınmış temalarından eriyen yüz bir saksıda solan bir çiçek çiziminde betimleniyor. Koleksiyonun genelinde görülen diğer grafik tasarımlar arasında gerçeküstü yorumlu TOMMY JEANS bayrağı, yin ve yang sembolü, ilginç 3D fontlar gibi çizimler dikkat çekiyor. 

Tommy’s Drop Shop, pop kültürün her alanından kreatif topluluk üyelerini iş birliği yaparak hızla limitli seri ürünler tasarlamaya davet ediyor. Her DROP’ta sunulan cinsiyetsiz tasarımlı tişörtler ve kapüşonlu sweatshirt’ler, sınırlı adetlerde organik pamuklu ve geri dönüştürülmüş malzemeyle üretilerek markanın hiçbir şeyi israf etmeyen ve herkesi kucaklayan moda yaratma vizyonunu destekliyor. Yaratıcı iş birlikleri daima Tommy Hilfiger markasının kalbinde yer alıyor ve son beş yıldır marka ‘Gördüğünü Al’ yaklaşımını da bunun parçası haline getirmeye devam ediyor. Tommy’s Drop Shop, bu yaklaşımların en iyi yönlerini hız ve enerjide yeni seviyelerle bir araya getiriyor.

Tommy’s Drop Shop limitli seri mikro kapsül koleksiyonu


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe