Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yeni sezon sade, rahat ve tarz!

NGSTYLE ilkbahar – yaz yeni sezonu koleksiyonunda çizgiler ve parçalar sade bir o kadar da tarz..  NGSTYLE style sade, şık, rahat ve dingin ...

Yeni sezon sade, rahat ve tarz!

NGSTYLE ilkbahar – yaz yeni sezonu koleksiyonunda çizgiler ve parçalar sade bir o kadar da tarz.. 

NGSTYLE style sade, şık, rahat ve dingin bir koleksiyonla yaza “merhaba” diyor. NGSTYLE’ın ilkbahar-yaz koleksiyonunda lila, beyaz, mavi, camel, nude ve yeÅŸiller, desensiz ve sade kumaÅŸlar, şık spor ceket ve pantolonlar, eÅŸofmanlar, mevsimlik triko ve elbiseler baÅŸrolü oynuyor. 

Kendine has dokunuÅŸuyla sade tasarımlar ve her kombine rahatça uyarlanabilen kilit parçalar sunan NGSTYLE ilkbahar – yaz koleksiyonunda, bahara uygun hoodie’ler, hafif ceketler sezonun stil sembollerine dönüşüyor.

Beli lastikli pantolonlar, sweatpant’ler ve sweatshirt’ler NGSTYLE’ın şık dokunuÅŸlarıyla birer spor giyim parçası olmanın ötesine geçerek rahat, tarz ve spor bir şıklığın imzası haline geliyor. 

NGSTYLE denince akla ilk gelen elbiselerin de oldukça iddialı olduÄŸu koleksiyonda soft renkler ve elegan stiller, bahar ve yaz aylarında kadınların vazgeçilmezi olacaÄŸa benziyor. Aynı ÅŸekilde modern bir görünüm sunan blok renk kullanımlarına da NGSTYLE’ın yeni sezon koleksiyonunda sık rastlanıyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi