Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Güneş ışığında kendini fark ettirecek

Ürettiği ürünlerle her sezona iddialı giriş yapan giyim markası Bad Bear, bu yaz tasarımlarının farklıyla güneş ışığında kendini fark ettire...

Güneş ışığında kendini fark ettirecek

Ürettiği ürünlerle her sezona iddialı giriş yapan giyim markası Bad Bear, bu yaz tasarımlarının farklıyla güneş ışığında kendini fark ettirecek.  

Klasikleşen her şeyin karşısında modern bir tavırla tasarımlarını sergileyen Bad Bear, farklı dinamikleriyle her yaz olduğu gibi bu yaz da adından söz ettirecek. Kurulduğu günden bu yana kullanıcılarına sokağın gücünü benimseten marka, yeni sezonda keşfetmenin özünü yakalıyor. Bu yaz sezonunda da yeni ürünleriyle kullanıcılarına yepyeni bir rahatlığın ve ferahlığın kapılarını aralayan Bad Bear, giyim sektöründe dikkatleri üzerine çekiyor.

Güneş ışığında kendini fark ettirecek


Kendine özgü duruşu ve modernliği ile giyimde farklılık arayanların dikkatini çeken öncü marka, yaz sezonunda ürettiği ürünleriyle farklı giyinmek isteyenlere seçenekler sunuyor. Kişilerin tarzını yakalaması için her sezona iddialı girişler yapan Bad Bear, yaz aylarında ışıldayan sokaklarda rengini belli ediyor.

Klasik yaşamdan uzaklaşarak rahatlığı tercih edenlerin öncüsü haline gelen marka, yeni sezonda rengarenk dünyasına çağırıyor. Dinamik tarzının yanında hava koşullarına uygun kıyafetler üreterek, rahatlıktan da ödün vermiyor. Bad Bear’ı tercih edenlerin sıkça dile getirdiği “rahat hareket etme” ve “özgür kılma” hissi her sezon yeni ürünlerle daha da pekişiyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi