Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Amanda Cerny Türk mücevher markasıyla iş birliği yaptı

Dünyaca ünlü sosyal medya fenomeni Amerikalı Amanda Cerny, lüks mücevher markası Glamira ile özel bir iş birliği yaptı.  Türk bayraklı payla...

Amanda Cerny Türk mücevher markasıyla iş birliği yaptı


Dünyaca ünlü sosyal medya fenomeni Amerikalı Amanda Cerny, lüks mücevher markası Glamira ile özel bir iş birliği yaptı. 

Türk bayraklı paylaşımları ile Türk halkının gönlüne taht kuran Amanda Cerny, Glamira’nın kendi tasarımı olan 953 bin dolar değerinde yüzük ve 1934 dolarlık kolye taktı 

Avrupa mücevher endüstrisinin önemli bir merkezi olmayı başaran ve zamanla tasarım yeteneğiyle bir adım öne çıkan Türk mücevher markası Glamira, sosyal medya fenomeni ve milyonlarca takipçisi olan Amanda Cerny ile iş birliği gerçekleştirdi.

Dünya markasının kusursuz tasarımlarını takipçileriyle paylaştı 

Sempatik tavırlarıyla adından söz ettiren Cerny, Glamira’nın kusursuz inci şıklığının pırlantayla çevrelenmesiyle hazırlanan bir kolye ile beyaz altın ve safirin birleşiminden doğan Oiffe yüzüğü takarak takipçileriyle paylaştı. Daha önce Nevşehir’in Ürgüp ilçesine gelerek ilkokul öğrencileriyle buluşan, okulun duvarlarını boyayan ve minik öğrencilerle çeşitli oyunlar oynayan fenomen Amanda Cerny, Türkiye'yi ve Türk hayranlarını her fırsatta takipçilerine hatırlatıyor. 

Türkiye’de Cafer Lalek adıyla açılan bir hesapla girdiği diyalogla popülarite kazanan Cerny, Glamira’nın sıra dışı ve doğal taşlı takılarını deneyimledi, ardından sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
 
Amanda Cerny Türk mücevher markasıyla iş birliği yaptı




✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi