Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Moda tutkusu ile zamansız şıklık

Sosyal medyada Moda Tutkusu olarak bildiğimiz, Muse for All markası ile büyük beğeni toplayan Yasemin Öğün, moda konusunda ufku açacak öneml...

Moda tutkusu ile zamansız şiklik

Sosyal medyada Moda Tutkusu olarak bildiğimiz, Muse for All markası ile büyük beğeni toplayan Yasemin Öğün, moda konusunda ufku açacak önemli ipuçlarını MAG Okurları için verdi.

“Kadınlardan ilham almayı ve onlara ilham vermeyi hedefledim.”

“Gömlek benim favori parçam”


Moda anlayışını tanımlayan Yasemin Öğün “Sade, konforlu ve zamansız… Bu üç anahtar kelimeden benim moda anlayışım açısından en önemli olanı ise “konfor”. Giydiğim kıyafet dünyanın en güzel kıyafeti olsa bile konforlu değilse kendimi kötü hissetmeme sebep olabilir. Bundan dolayı kendimi özgür ve konforlu hissedeceğim parçaları tercih ediyorum. Aynı zamanda karışık giyinmeyi pek tercih etmiyorum. Sade ve zamansız parçalar benim için hep daha özel geliyor” açıklamasında bulundu. 

Tarzını beğendiği ünlü isimleri de sıralayan Öğün “Tarzını beğendiğim bir sürü kişi var, saymakla bitmez. Mesela Türkiye’de Burcu Esmersoy, Tuba Ünsal ve Yasemin Özilhan’ı söyleyebilirim. Yurt dışında ise Rosie Huntington-Whiteley, Hailey Baldwin Bieber ve Kendall Jenner son dönemlerde çok beğendiğim isimlerden. Bu isimleri çok beğenme sebebim ise kendi tarzlarını hep kendilerine özgü trend parçalarla anlatmaları. Aynı zamanda fark yaratırken zamansız stillerini de koruyorlar” dedi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi