Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sonbahara dinamik bir başlangıç yapın!

Derin mavi ve ışıldayan güneşin enerjisiyle tasarlanan KNITSS Pre-Fall 2021 Koleksiyonu, yeni sezonda dolabınızın vazgeçilmez parçalarını ol...

Derin mavi ve ışıldayan güneşin enerjisiyle tasarlanan KNITSS Pre-Fall 2021 Koleksiyonu, yeni sezonda dolabınızın vazgeçilmez parçalarını oluşturacak.  

Sürdürülebilir Modanın öncülerinden KNITSS, “Deep & Rise” ismini verdiği yeni Pre-Fall 2021 koleksiyonu ile sonbahara dikkat çekici bir başlangıç yapıyor. Doğanın ruhunu renkler, desenler ve dokular ile koleksiyona yansıtan sürdürülebilir zihniyetin ürünleri olan en üst kalite materyallerden oluşan koleksiyon dinamik ve konforlu bir stil sunuyor.

Yeni sezonda mercan, lacivert, krem, turkuaz gibi yeni sezona geçiş renkleri yer alıyor. Mevsimlik triko takımlar, kendinizi rahat, şık ve farklı hissetmenizi sağlıyor. Ajur detaylı triko hırkalar ise serinleyen havalarda üstünüzden çıkarmak istemeyeceğiniz parçalar haline geliyor. 


KNITSS Pre-Fall 2021 “Deep & Rise” koleksiyonu ile özgün tasarımlarıyla zamansız bir stilin anahtarını sunuyor. Özgür hareket ve konforun ön planda olduğu günümüzde dinamik bir stil ve şıklığı bir arada sunan koleksiyonda grafik desenler, örgü oyunları ve renklerin bir arada kullanıldığı KNITSS dna sına uygun, detaylarda zenginleşen tasarımlar ile çağdaş ve şehirli kadınlara hitap ediyor. 

Bugün, KNITSS koleksiyonlarının %70’de fazlası ekolojik sertifikalı malzemelerden üretilmiş ürünlerden oluşuyor. Marka 2025 itibarı ile %100 sürdürülebilir kaynaklardan elde edilen malzemeleri kullanmayı vizyon edinmiş durumda.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi