Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Ahmet Çoban, Kourtney Kardashian’ın ilgi odağında

Kardashian/Jenner kardeşlerin en büyüğü olan Kourtney Kardashian, televizyon dünyasının çok konuşulan isimlerinden biri. Güzelliği ve başarı...

Ahmet Çoban, Kourtney Kardashian’ın İlgi Odağında


Kardashian/Jenner kardeşlerin en büyüğü olan Kourtney Kardashian, televizyon dünyasının çok konuşulan isimlerinden biri. Güzelliği ve başarılarıyla her daim gündemde olan yıldız, Türklerin de ilgi odağı oluyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor ve kitlelerin ilgisini çekmeyi başarıyor. Geçen yıl ‘’baklava’’ paylaşımı ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan Kourtney Kardashian, uzun süre magazin gündeminde kalmıştı.

Son gelen bilgilere göre; Kourtney Kardashian’ın, Garage Organics'in yaratıcısı Ahmet Çoban’ı sosyal medyadan takip ettiği ortaya çıktı. Facelight, Brushlight, Sunkissed, Sombre gibi birçok renklendirme tekniğinin de geliştiricisi olan Ahmet Çoban, trend ve yenilikçi uygulamalarıyla Kourtney Kardashian’ın radarına girmiş durumda. Ünlü yıldızın, Ahmet Çoban’ın hikayelerini takip ettiği de gelen bilgiler arasında!
 
Ahmet Çoban Kimdir?

Global dünyadaki doğallık ve kişisel güzellikten yana belirlenen yeni estetik kodlarını yakından takip ederek Türkiye’nin en iyi kadın kuaförleri arasında isminden söz ettiren ve müşterilerine sunduğu ombre, sunkissed, brushlight, facelight  gibi birçok tekniğin öncüsü olan Garage Hair Repair Studio’nun kurucusu ünlü kuaför Ahmet Çoban İstanbul’da Levent, Nişantaşı, Caddebostan, Acıbadem, Ataşehir ve İzmir Alsancak şubelerinde hizmet veriyor.

Garage Hair Repair Studio salonlarında alışılagelmiş bir kuaför olmanın dışında saç uzmanlığına dair her şeyi bulabilmek mümkün. Ahmet Çoban, formülünü kendi ürettiği Garage Organics markalı ürünlerin, saç boyama ve saç rengi açma işleminde kullanılan özel diş yapısına sahip Garage brushlight fırçasının da yaratıcısı. Saç rengini kısmi olarak açmak ve saça doğal ışıltılar katmak için kullanılan brushlight, sektörde Ahmet Çoban tarafından geliştirilen patentli bir ürün.
 
Saç tasarımı alanında getirdiği yenilikçi vizyon ile tanınan ve Merve Boluğur, Güzide Duran, Didem Soydan, Vildan Atasever, Ece Vahapoğlu, Yüksel Ak, Burcu Esmersoy, Neslişah Alkoçlar gibi birçok ünlü isimle çalışan Ahmet Çoban ve Garage Hair Repair Studio ekibi saç renklendirmede röfle, gölge, highlight, lowlight, ombre, sombre, brushlight, facelight gibi işlemleri titizlikle yapıyorlar.
 
Size en yakın Garage Hair Repair Studio ile hayatınızı güzelleştirmeye saçlarınızdan başlamak için hemen yerinizi ayırtın.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi