Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Doğaya dönüş çağrısı: 'Serene koleksiyonu'

Doğanın dingin atmosferinden, özgün renklerinden ve yaydığı pozitif enerjiden ilhamla tasarlanan KNITSS Sonbahar Kış Koleksiyonu, dünyayı çö...

Doğaya dönüş çağrısı: 'Serene koleksiyonu'
Doğanın dingin atmosferinden, özgün renklerinden ve yaydığı pozitif enerjiden ilhamla tasarlanan KNITSS Sonbahar Kış Koleksiyonu, dünyayı çölleştiren düzene baş kaldırıyor, lüksü doğaya dönüş çağrısıyla yorumluyor.

Sürdürülebilir modanın öncü markası KNITSS, Serene koleksiyonuyla doğaya olan saygısını yansıtıyor. Koleksiyonda yer alan doğal iplikler ve özel sertifikalı materyallerle ekosistemi destekleyip korurken, iddialı tasarımlarıyla şıklığı rahatlıkla buluşturuyor. 

Koleksiyonlarını hızlı tüketim zihniyetinden uzak, zamansız, tutku duyulan parçalarla hazırlayan KNITSS, dünyanın geleceğine katkı sağlayacak içeriklerle, sürdürülebilirlik ilkelerine dayalı bir üretim süreci benimsiyor. Bedene ve gözlere hitap eden tasarımlar doğaya duyulan özenle ruhu da besliyor.

KNITSS Serene koleksiyonu, zarif, sade, iddialı, dinamik, kendinden emin, renkli, enerjik olduğu kadar hassas ve rahatlatıcı izler taşıyor. Her bir parça, her duruma ve ruh haline bağlı olarak farklı bir duyguyu yansıtıyor. Dökümlü silüetler, ince dokular ve dekoratif dikişler, zanaatkar bir işçilikle sunuluyor.

KNITSS, DNA’sında yer alan örgü ve desen oyunlarını, ruhu okşayan renk paletiyle gözler önüne seriyor. Uçsuz bucaksız çöl manzarasının florasından ilhamla ekru, camel, bej ve griden, şeftali, limon, leylak gibi feminen pastellere, fuşya, petrol, tarçının güçlü ve canlı tonlarına kadar bir kaleydeskopu andıran bakış açısını paylaşıyor.

Koleksiyon, kadının farklı duygu anlarına ve stil beklentilerine üç ayrı temayla eşlik ediyor; toprak ve okyanus mavisinden ilhamla hayat bulan Trendy, sadelik ve zarafeti temsil eden Elegant, doygun ve güçlü renklerin devleştiği Flash... Koleksiyonun en belirgin özelliği ise Mix&Match uyumu. İşlevsellik, estetik ve lüksün senfonik bir birleşimini Serene koleksiyonuyla sunan KNITSS, yeni sezonu Trendy temasıyla karşılıyor. Tüm vücut tiplerine uygun olarak yün, kaşmir karışımlı, Woolmark, Ecovero ve Geri Dönüşüm Sertifikalı ipliklerle üretilen koleksiyon, %100 natürel içeriklerle doğanın eşsiz dokunuşunu tene yansıtıyor.

Bugün, KNITSS koleksiyonlarının %70’ten fazlası ekolojik sertifikalı malzemelerden üretilmiş ürünlerden oluşuyor. KNITSS, 2025 itibarıyla koleksiyonlarının tamamını, %100 sürdürülebilir kaynaklardan elde edilen materyallerle hazırlamayı hedefliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe