Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

XLASE Diode lazer hakkında bilinmesi gerekenler !

Günümüzde lazer epilasyon işlemleri herkes tarafından en çok tercih edilen yöntem haline gelmiştir. İstenmeyen tüylerle mücadelede lazer epi...

XLASE Diode lazer hakkında bilinmesi gerekenler !


Günümüzde lazer epilasyon işlemleri herkes tarafından en çok tercih edilen yöntem haline gelmiştir. İstenmeyen tüylerle mücadelede lazer epilasyon en başarılı yöntem olarak kabul edilmiştir. Teknolojik gelişmelerle birlikte lazer epilasyon cihazlarıda  her geçen gün geliştiriliyor ve yeni yöntemler ortaya çıkıyor. Kullanıcılar ise bu yöntemler ve teknolojiler arasında  seçim yapmakta zorlanmamak için iyi araştırma yapmak gerekiyor.

Lazer epilasyonun temel prensibi, seçici fototermoliz ilkesine dayanır. Kıla rengini veren melanin tarafından emilen bir lazer dalga boyu ile kıl folikülü hedeflenir ve kıl folikülü tahrip edilir. Lazer epilasyonda yaygın olarak kullanılan Diode Lazerler hakkında bilinmesi gerekenleri sizler için derledik.
 
Tüm Cil Tiplerinde XLASE Diode Lazer Epilasyon 

Diode Lazerler, 808 ve 810 nm dalga boyuna sahiptir. Orta seviyede melanin emilimi ile koyu tenlerde de güvenli lazer epilasyona işlemine olanak sağlar. Derin nüfus etme özelliği ile etkili sonuçlara elde edilir. Ancak derine nüfus ettiği için oldukça ağrılıdır. Lazer epilasyonda kullanılan diğer dalga boylarına kıyasla daha etkili ve güvenli olmasına rağmen ağrılı olması dezavantajıdır. Son yıllarda adından çokça bahsedilen  Xlase Lazer ile bu sorun ortadan kalkmıştır. 
 
XLASE Diode lazer hakkında bilinmesi gerekenler !


XLASE Lazer Acısız Diode Lazerdir.

Xlase Lazer mi yoksa diode lazer mi sorusuna çok sık rastladığımız için bu konuya bir açıklık getirmek istedik. Xlase lazer , 810 nm diode lazer epilasyon cihazıdır. Diode Lazerin etkili ve kalıcı sonuçlarını acısız bir teknolojiyle birleştirmiştir ve bu özelliği ile günümüzün en çok tercih edilen lazer epilasyon cihazı olarak kabul edilmektedir. Uzun yıllar süren araştırmalar sonucu geliştirilen Xlase lazer , lazer epilasyon acısını neredeyse tamamen ortadan kaldırmıştır. Xlase lazer, MWC teknolojisi olarak adlandırılan gelişmiş bir soğutma sistemi kullanıyor. Patentli bu soğutma sistemi tüm seans boyunca cildi -10 dereceye kadar soğutuyor ve cildi sürekli serinletiyor. İşlem esnasında başlık cilde temas ettiğinde buz gibi soğuk bir his bırakıyor ve adeta masaj konforunda bir epilasyona olanak tanıyor. Xlase lazerin bir diğer patentli teknolojisi ise Motion Speed. Bu teknikte tedavi başlığı cilt üzerinde sürekli hareket ettiriliyor ve kıllar kademeli olarak ısıtılıyor. Yüksek enerjiye sahip Xlase lazer cihazının bu yöntemi, lazer epilasyonun aacısız olmasını sağlayan bir diğer unsur. 

Erkek sırt bölgesi gibi derin tüylerin derinde yer aldığı bölgelerin lazer epilasyonu için ideal bir çözüm olan Xlase lazer, acısız olması ile erkek lazer epilasyonunda da yoğun ilgi görüyor. 

Acısız Diode Lazer Xlase  53’den fazla ülkede uygulanıyor ve hakkında birçok klinik çalışma mevcut. Bronz ten dahil tüm cilt tiplerinde güvenle uygulanabiliyor. Yaz aylarında bile 4 mevsim uygulanabilmesi en çok tercih edilen lazer cihazı olmasının sebeplerinden bir tanesi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi