Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Dockers® ilk kadın koleksiyonunu tanıtıyor

Ne yaparsan yap ya da nerede oldursan ol. Şu andan itibaren, erkek ya da kadın fark etmez. Stili biz sunuyoruz, size de en iyi halinizi gözl...

Dockers® İlk Kadin Koleksiyonunu Tanitiyor
Ne yaparsan yap ya da nerede oldursan ol. Şu andan itibaren, erkek ya da kadın fark etmez. Stili biz sunuyoruz, size de en iyi halinizi gözler önüne sermek kalıyor! #Dockersgirl

Hiçbir şey, 35 yıldır Dockers® tarafından üretilen Chino kadar Kaliforniya yaşam tarzını yansıtamaz. 1986'dan beri Dockers® erkeklerine her ortama hitap eden rahatlık ve tarz sunuyoruz. Yıllardır sınıfının en iyisi olan Kaliforniya yaşam stili markası olarak, erkekleri sürdürülebilir ürünler ve gündelik tarzlarla buluşturuyoruz. Bu yıl dönümünde ise kurulduğumuz günden beri bizim için en önemli gelişmelerden biriyle sizi şaşırtmak istiyoruz: Dockers® kadın giyim koleksiyonunu piyasaya sürüyoruz! Kaliforniya’lı klasik ikonik erkek giyim markasının tasarımları artık KADINLAR için de mevcut.

SPORTİF, RAHAT VE GERÇEK BİR MARKA ELÇİSİ

Yeni kadın koleksiyonunun marka elçisi: Fransız sörfçü Maud Le Car. Sörfçü erkek arkadaşı Joan Duru Basque ile Dockers®'ın marka elçisi olan sıcak, modern ve capcanlı ruhlu Maud, kesinlikle Dockers® kadın koleksiyonunu kendi tarzında taşıyor. Maud Le Car ile birlikte Dockers®, şimdiye kadar sadece erkekler tarafından bilinen klasik Kaliforniya yaşam tarzını kadınlara sunuyor. Sürdürülebilir bir şekilde üretilmiş zamansız klasikler artık kadınlarla da buluşuyor.

Dockers® İlk Kadın Koleksiyonunu Tanıtıyor


GÜNLÜK TARZ VE HER KADIN İÇİN BİR CHINO…

Dockers® kadın giyim koleksiyonu, tepeden tırnağa rahat bir görünümü farklı stiller ve sonsuz kombinasyonlarla sunuyor. Sizi her durum için hazır tutacak, California havasının sonbahar renkleriyle mevsimlik kapsül bir koleksiyon. Yeni kadın koleksiyonu sevgiyle ve sürdürülebilir bir şekilde hazırlandı: Organik pamuklu tişörtler ve pamuklaştırılmış kenevirden Orijinal Khaki. Sıcak ve kucaklayıcı. Rahat ve konforlu. Sade ve zamansız. Kadın giyim koleksiyonunu özetleyen duruş işte tam olarak bu! 
 
…VE BAŞTAN UCA TARZ GÖRÜNMEK İÇİN ÜSTLER

Organik pamuklu üstler, sabahtan akşama kadar her durumda, ofiste veya arkadaşlarınızla akşamüstü kaçamağında giyebileceğiniz rahat ve şık bir görünüm için koleksiyonu tamamlıyor! Kadınsı bir şıklık için yeniden yorumlanan ikonik Crewneck erkek süveterinden bahsetmiyoruz bile!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe