Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yeni kıyafetler maceracılar için üretildi

Levi’s® Made & Crafted® Sonbahar Kış 2021’de Keşif/Seyahat Ruhunun Peşinde Bu sezon, Levi's® Made & Crafted®, maceracıların kıya...

Yeni kıyafetler maceracılar için üretildi


Levi’s® Made & Crafted® Sonbahar Kış 2021’de Keşif/Seyahat Ruhunun Peşinde

Bu sezon, Levi's® Made & Crafted®, maceracıların kıyafetlerini işlevsel ayrıntıları ve toprak tonlarını yeniden tasarlayarak Levi's® objektifinden yorumluyor ve keşfin özgür, cüretkâr ruhunu ön plana çıkarıyor. Levi's® Made & Crafted® serisinin ayırt edici özelliği olan sürdürülebilirlik ve yüksek kaliteli yapısı ile harmanlanan detaycı stile yepyeni bir bakış açısı kazandırıyor. Levi's® Made & Crafted®, yaşadığın şehri,  koleksiyon parçalarını giydiğinde yepyeni bir macera alanına dönüştürecek. 

Bir dizi klasik Levi's® indigo ve asi toprak tonlarından oluşan koleksiyonun renk paleti, çok uzak diyarların doğal gün batımından ilham alıyor. Koleksiyonun kilit noktası olan işlevselliği ve kaşiflerden ilham alan unsurları mükemmel bir şekilde tamamlıyor. Levi's®’ın objektifiyle yeniden tasarlanan bu yeni kıyafetler maceracılar için üretildi. 

"Bu sezonun koleksiyonunda, Levi's® Made & Crafted® farkını ortaya koymak için zarif terzilik becerilerine odaklanmanın yanı sıra maceracı ruha da dokunmak istedik. Kadınlar için yumuşak yapı, konfor ve rahatlığı temel alan yenilikçi şekilleri ve siluetleri harmanlıyoruz." —Jill Guenza, Başkan Yardımcısı, Levi's® Global Kadın Tasarımı Departmanı

Bu sezon kadın koleksiyonunda zarif terzilik dokunuşlarını klasik denimle ve işlevsel öğeleri sokağa uygun stille harmanlamak önceliğimiz oldu. Klasik denim görünümüne sofistike bir hava katmak için kemerli bir belin yanı sıra bacak boyunca orta yükseklikte ve rahat bir kesime sahip yeni Hip Hugger jean'i sunuyoruz. Ayrıca tümü organik pamuktan üretilen Bold-Shouldered Top ve Flight Suit’i koyu renkli denim ile tasarladık.

Bu sezon ayrıca Wedge Sleeve Trucker ile kombinleyebileceğiniz High Loose in Pink Sands jean’in tatlı tonları sayesinde pespembe bir görünüm elde edebilirsiniz.

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK: GERİ DÖNÜŞTÜRÜLMÜŞ DENIM

Bu sezon Levi's® Made & Crafted® koleksiyonu, üretiminin bir kısmı da dahil olmak üzere koleksiyonun yarısından fazlası ile sürdürülebilirliği odağında tutmaya devam etmekle kalmayıp sezonun en büyük müjdesi olarak geri dönüştürülmüş denimden üretilmiş kadın ceketi ve jean’i sunuyor. Re:newcell teknolojisi ve geri dönüştürülmüş denim ile viskoz karışımı olan tescilli kumaşı Circulose sayesinde Levi's® Made & Crafted®, gerçek bir geri dönüştürülmüş denim kumaş elde ederek Circulose'u organik pamukla harmanlayan Type I Trucker Jacket Retreat’i ve Column in Waterlog 'u üretti. %20 geri dönüştürülmüş denimden, %20 sürdürülebilir kaynaklı viskozdan ve %60 organik pamuktan üretilen geri dönüştürülmüş denim, her jean’in su, kimyasal ve CO2 ayak izini azaltmaya olanak tanıyor.

Type I Trucker Jacket in Retreat + Column in Waterlog - Constructed from Recycled Denim

Sorumlu bir şekilde yönetilen ormanlardan elde edilmiş ahşap ve geri dönüştürülmüş pamuk artıklarından yapılmış dayanıklı, yüksek kaliteli bir elyaf olan Tencel™ x Refibra™ adlı kumaşın artan kullanımı, bu duruma örnek teşkil ediyor. İnanılmaz derecede yumuşak olan bu materyal, pamukla karıştırıldığında her türlü kıyafet için mükemmel bir döküm oluşturur. Bunun yanında Pamuklaştırılmış Kenevir bu sezon sürdürülebilir üretimimize destek vermeye devam ediyor. Hip Hugger Jean in Willow ve Crop Flare in Plaid Cherry gibi kesimlere de dokunan Pamuklaştırılmış Kenevir, geleneksel pamuktan ayırt edilemez bir his uyandırmak amacıyla yapılıyor ve üretiminde önemli ölçüde daha az su ve böcek ilacı kullanılıyor. Son olarak Levi's® Made & Crafted® organik olarak yetiştirilmiş pamuğu denim altlardan truckerlara, kazaklara ve tişörtlere dahil etmeye devam edecek. Organik tarım ve yetiştirme sistemleri toprak verimliliğini yeniler ve korur, toksik ve kalıcı tarım ilacı ile gübre kullanımını azaltır, biyolojik çeşitliliğin sürdürülmesine yardımcı olur. İşte tüm bu nedenlerle Levi’s® Made & Crafted® koleksiyonu, yüksek kaliteyi, rakipsiz bir stili ve çevresel sorumluluk bilincini iç içe geçiriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi