Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Denimle ilgili güncel moda kodlarını yansıtıyor

Boyner’den çok özel bir denim koleksiyonu: Denigma X Fabrika   Yaklaşık 140 yıllık bir geçmişi olan ve ilk olarak sağlamlığından dolayı bir ...

Denimle ilgili güncel moda kodlarını yansıtıyor


Boyner’den çok özel bir denim koleksiyonu: Denigma X Fabrika  

Yaklaşık 140 yıllık bir geçmişi olan ve ilk olarak sağlamlığından dolayı bir iş kıyafeti olarak tasarlanan, 1950’li yıllarda Hollywood ile moda dünyasına giriş yapan denim günümüzün vazgeçilmez parçaları arasında yer alıyor. 
   
Denimle ilgili güncel moda kodlarını yansıtıyor


Her sezon dünyanın ve Türkiye’nin en sevilen denim markalarından zengin bir seçki sunan Boyner, 2021 Sonbahar-Kış sezonunda özel markalarından Fabrika için Denigma markası iş birliği ile denim sevenler için özel bir koleksiyon hazırladı. Denimle ilgili güncel moda kodlarını yansıtan koleksiyon Denigma X Fabrika adıyla raflarda ve boyner.com.tr’de denim tutkunlarıyla buluştu. 

Denimle ilgili güncel moda kodlarını yansıtıyor


Denigma X Fabrika koleksiyonunda kadınlar için bu sezonun vazgeçilmezlerinden yüksek belli, flare paça ve mom fit denim pantolonlar, erkekler için de klasik, jogger ve fit kesim pantolonlar yer alıyor. Güncel moda trendlerini takip eden koleksiyon, farklı denim yıkamalarıyla geniş renk yelpazesine de sahip. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi