Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

İnsanda koşma arzusu uyandırıyor!

Günlük hayatın her anında ister kalabalık caddelerde isterseniz doğanın kalbinde stil ve konforu birleştiren FACET Koleksiyonu ile tanışın! ...

İnsanda koşma arzusu uyandırıyor!


Günlük hayatın her anında ister kalabalık caddelerde isterseniz doğanın kalbinde stil ve konforu birleştiren FACET Koleksiyonu ile tanışın! 

Stil ve patika performansını birlikte sunan FACET Koleksiyonu, şehrin kalabalık sokaklarından doğanın kalbindeki uçsuz bucaksız ormanlara kadar hayatın her alanında konfor sağlar.

İnsanda koşma arzusu uyandıran kalıbıyla konforlu arazi yürüyüşü ayakkabısında bulunan son derece hafif, üstün darbe emiş desteği ve yüksek enerji dönüşü için Techlite+™ orta tabanı ile darbelerin etkisini en aza indirerek konforlu adımlar ile performansınızı en üst seviyeye çıkarabilirsiniz. Gelişmiş ekstra hafiflik, en zorlu koşullarda bile adımlarınızı rahatça atmanıza yardımcı olur. İster bir nehir kenarındaki taşların üzerinde yürüyün, ister bir kayaya tırmanın her türlü zemin koşulu için kusursuz tutunma için özelleştirilmiş Omni-Grip™ kauçuk taban ile kaymadan sağlam adımlar atmanıza imkan sunuyor. Bilek uzunluklarına göre farklılık gösteren modelleri ile tercihinize uygun modeli seçip deneyimleyebilirsiniz.

İnsanda koşma arzusu uyandırıyor!


Uzun ve zorlu yürüyüşlerde bile mükemmel konfor ve rahatlık sunan FACET koleksiyonun yeni modeli FACET 60 Outdry™ üstün teknolojileri ile beklentilerinizin tümünü karşılıyor. Şık tasarımını üstün teknolojiler ile buluşturan FACET 60 Outdry™ farklı renk seçenekleri ile her zevke hitap ediyor. FACET koleksiyonu modellerinde bulunan üstün zemin tutuşu sağlayan dış taban ve darbelerin etkisini en aza indiren orta taban özelliklerine ek olarak Navic Fit™ bağcık sistemi, ayakkabının ayağınızın ortasındaki sandal kemiği üzerine güvenli şekilde oturmasını ve uzun mesafelerde topuğunuzun sabit durmasına yardımcı olur. Bu sayede yürürken veya koşarken ayağınıza daha fazla konfor ve daha güvenli bir oturuş sağlar.

Columbia, şehrin kalbinde veya doğanın özgür patikalarında hayatın her alanında macera tutkunlarını güvenle koruyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe