Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sevgililere şık bir hava vaat ediyor

Moda dünyasının sembol isimlerinden Brooks Brothers; romantik ve zamansız tasarımların yer aldığı Kış Koleksiyonu ile 14 Şubat çiftlerinin k...

Sevgililere şık bir hava vaat ediyor


Moda dünyasının sembol isimlerinden Brooks Brothers; romantik ve zamansız tasarımların yer aldığı Kış Koleksiyonu ile 14 Şubat çiftlerinin keşfine hazır. 

Sezonun en hit renklerinin kontrastlar ile birlikte kullanıldığı koleksiyonda öne çıkan tasarımlar kadifeler ve trikolar üzerinde can bularak sevgililere şık bir hava vaat ediyor. 

Kaliteli kumaş, dikiş ve işçilik anlayışı ile ve zamansız tasarımlar oluşturan Brooks Brothers; sezonda büyük ilgi gören Kış Koleksiyonu ile 14 Şubat’ta hediye arayışında olan çiftlere birbirinden şık alternatifler sunuyor. 

Çok sayıda renk seçeneği sunan trikolar, kışın en önemli ikon kumaşlarından olan kadifeler, dış giyimde yeniden öne çıkan kapitoneler, atkıları şık bir tasarıma dönüştüren ekoselerle markanın Kış Koleksiyonu oldukça zengin. 

Sevgililere şık bir hava vaat ediyor


Sevimli hayvan figürlerinin işlendiği triko kazaklar, ince trikolar ile oluşturulan bluz-hırka takımları, leopar desenli şık parçalar kışın soğuğuna karşı sıcak bir yorum katıyor. Yine giyimde kışın olmazsa olmazlarından olan kadife, şık tasarım detaylarıyla alt giyim gruplarının star parçası olarak göz kırpıyor. 

Deri ve peluş detaylı atkı, şapka, eldiven gibi aksesuarlar ise bu şık stilin en iddialı tamamlayıcıları olurken; beylerin şıklığını deri detaylı pantolon askıları, ipek cep mendilleri, ipek papyonlar ve kravatlar tamamlıyor. Karizmatik beylerin favori takısı kol düğmeleri ise sıra dışı tasarım detaylarıyla stile bütünlük katıyor .

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe