Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Aşk Yaşatır, Yeşertir, Korur diyor

Koton, Aşk Yaşatır, Yeşertir, Korur diyor ve Sevgililer Günü’nü en trend hediye alternatifleriyle karşılıyor.  Aşkın rengi kırmızı ve pemben...

Aşk Yaşatır, Yeşertir, Korur diyor


Koton, Aşk Yaşatır, Yeşertir, Korur diyor ve Sevgililer Günü’nü en trend hediye alternatifleriyle karşılıyor. 

Aşkın rengi kırmızı ve pembenin her tonundan sezonun trend ürünlerinin yer aldığı koleksiyonlarda en özel çiftlere özel kombinler, iç giyim tasarımları, ve aksesuarlar Koton mağazalarında yerini alıyor.

Koton, 2022 Kış Kadın Koleksiyonu sezonun en trend tasarımlarını bir araya getirerek, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel en trend hediye seçeneklerini koleksiyonunda buluşturuyor. Koton Lingerie Koleksiyonu’ndaki iç giyim tasarımları sevgilinize ve sevdiklerinize alınabilecek en şık alternatifleri sunuyor.

Aşk Yaşatır, Yeşertir, Korur diyor


Koton 2022 Kış Lingerie Koleksiyonu, romantizm kokuyor!

Koton 2022 Kış Lingerie Koleksiyonu, tasarım iç çamaşırı takımları, bralet ve bodysuit modelleriyle, Sevgililer Günü hediye alternatifi olarak kadınların iç dünyasına dokunuyor. Rahat kullanımıyla bu sezon da öne çıkan braletler, dantel kumaşlarla zenginleştirilen bodysuitler, boyun detaylı a-line elbise ve saten takımlar, jartiyerler koleksiyonun vazgeçilmezleri arasında bulunuyor.

Aşk Yaşatır, Yeşertir, Korur diyor


Aşkın Renkleri Koton Koleksiyonlarında

2022 Kış kadın koleksiyonundaki pembe pantolon-ceket takımları, siyah, beyaz ve kırmızı ekoseli shacket gömlekler, deri görünümlü ceket, pantolon, etek ve büstiyer kombinleri sezonun trendlerini bir arada sunuyor.  Spor ayakkabılarla tamamlanan temalı tişörtler, pembe, kırmızı ve lila’nın her tonunun bulunduğu kapüşonlu sweatshirtler sezonun anahtar parçalarını oluşturuyor. Tonsürton ve aynı renkten oluşan sweatshirt ve eşofman takımları ise günlük giyimin vazgeçilmezleri olarak dikkat çekiyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe