Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

'Impossible Is Nothing' hikayesine devam ediyor

adidas “Impossible Is Nothing” yaklaşımından aldığı güçle, sporda kadınlar için gerçek ve kalıcı bir değişim yaratma misyonunu hızlandırıyor...

'Impossible Is Nothing' hikayesine devam ediyor


adidas “Impossible Is Nothing” yaklaşımından aldığı güçle, sporda kadınlar için gerçek ve kalıcı bir değişim yaratma misyonunu hızlandırıyor.

Bu yıl boyunca marka, halihazırda birlikte çalıştığı ve yetişmekte olan sporcular için geliştirdiği desteğin ve yeni altyapı programlarının yanı sıra kadın odaklı büyük yeniliklerin lansmanına hazırlanıyor.

adidas “Impossible Is Nothing” kampanyasının yeni bölümü ile sporda ve ötesinde engelleri ortadan kaldıran, ilham veren kadınlardan oluşan küresel bir kolektife ışık tutuyor.

Önemli bir spor yılı başlarken adidas, kadınlar için şimdiye kadarki en büyük taahhüdünün duyurusu ile “Impossible Is Nothing” hikayesine devam ediyor. Sporun hayatları değiştirme gücüne olan inancıyla hareket eden marka, sahada ve dışında engelleri ortadan kaldıran ve cinsiyet eşitliğini sağlayanları destekleyecek.

adidas Küresel Pazarlama Başkanı Vicky Free, markanın odak noktası hakkında şunları söylüyor: “Bu dönemde de oyunu değiştiren, çeşitli ve güçlü bir kadın sporcu topluluğunu birleştirmek için “Impossible Is Nothing” marka tutumumuzu kullanmaya devam ediyoruz. Güçlerinin farkındayız, gördükleri olasılıkları mutlulukla karşılıyor, fırsatları değerlendirirken sahip oldukları iyimserliği paylaşıyoruz. Bu aynı zamanda her gün imkansızı mümkün kılmak için dışarıdaki tüm kadınlara eylem çağrımızdır. Sporun tüm alanlarında, ürünlerimiz ve ortaklıklarımızda inovasyon yoluyla kendimizi kadınlara hizmet etmeye adadık ve onların müttefiki olmaya devam edeceğiz.”  

'Impossible Is Nothing' hikayesine devam ediyor


adidas, Impossible Is Nothing kampanyasının yeni döneminde I’m Possible derken üç ana noktaya odaklanıyor;

Ürünler: 2022 adidas için spor yapan ya da profesyonel sporcu olan kadınların özel ihtiyaçlarını anlamak ve karşılamak için kadın odaklı ürün inovasyonuna büyük yatırım yılı olacak. Marka aralık ayında erkek ve kadın ayak üstü yüksekliği, topuk anatomisi ve yürüyüş döngüsü trendleri arasındaki farklılıkları ele almak için tasarlanan Ultraboost 22’yi tanıttı. Ardından spor sütyenlerine tamamen yeni bir bakış açısıyla yaklaşarak yeni bra koleksiyonunu açıkladı; yıl boyunca da bu anlamda yenilikler sunmaya devam edecek. 

Kişiler: adidas, dünyanın en iyi sporcuları, takımları ve yaratıcılarından bazılarının uzun vadeli ortağı olmaktan gurur duyuyor. Bu sezon marka, tenis Grand Slam’lerinden basketbol turnuvalarına ve kış sporlarına kadar spor kültürünün en önemli anlarını kutlamaya ve bu anlara değer katmaya devam edecek. Ayrıca UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi ve Kadınlar Euro 2022 de dahil olmak üzere büyük liglere ve turnuvalara sponsorluğunu genişletecek.

Programlar: Uzun süreli altyapı programlarının başlatılması ve genişletilmesi ile kadınları ve genç kızları sporda teşvik etmeye, sürdürmeye odaklanılacak. Spor kulüplerine, antrenörlere ve sporculara cinsiyet eşitliği öğrenme kaynakları sağlanarak sistemik değişimi yönlendirmeye yardımcı olunacak. 

Marka, taahhüdünün bir parçası olarak “Impossible Is Nothing” kampanyasını daha görünür kılmakla başkalarına da aynı şeyi yapmaları için ilham vermeyi amaçlıyor ve imkansızlarını mümkün kılan kadınların hikayelerini paylaşıyor. 14 Şubat'ta adidas.com/impossibleisnothing adresinde başlayan “I’m Possible” film serisinde şair ve aktivist basketbolcu Asma Elbadawi, model Ellie Goldstein, genç aktör HoYeon, koşucu Fatima İbrahimi, Olimpiyat şampiyonu kaykaycı Momiji Nishiya ve yoga öğretmeni Jessamyn Stanley’inin hikayeleri paylaşılıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe