Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Güçlü kadınlara güçlü adımlar!

Moda ve şehir şıklığını yansıtan koleksiyonlar sunan Nine West, Kadınlar Günü’ndede adımlarını korkusuzca atan kadınlara güç katıyor.  Şıklı...

Güçlü Kadınlara Güçlü Adımlar!


Moda ve şehir şıklığını yansıtan koleksiyonlar sunan Nine West, Kadınlar Günü’ndede adımlarını korkusuzca atan kadınlara güç katıyor.  Şıklığını bir adım öne taşımak isteyen kadınların tercihi olacak modeller Nine West’te sizleri bekliyor!

Topuklu ayakkabı denince akla ilk gelen marka olan Nine West, modaya yön veren tasarımlarıyla göz doldurmaya devam ediyor. Sneaker, babet ve stilettolar güçlü ve cesur adımlar atmayı seven kadınların adımlarına özgüven katıyor. 

Zarafetin simgesi olan stilettolar, Nine West İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda farklı renk ve tasarımlarla yer alıyor. Siyah, turuncu, bej ve lacivert renkleriyle dikkat çeken modeller süet ve deri alternatifleriyle öne çıkıyor. Kadınların kombinlerini kusursuzca tamamlayan modeller bu sezonda en şık tasarımlarla beraber yeteneğinizi, güzelliğinizi ve gücünüzü vurgulamak için yanınızdalar!  Spor şıklıktan vazgeçemeyen kadınların tercihi olacak sneakerlar kalın taban ve fileli yapısıyla günlük kombinlere trend görünümüyle eşlik ediyor. Elbise, etek, jean, ceket ve daha birçok kombinin göz alıcı parçası olacak modeller Nine West’te! Gücünü içindeki kusursuz kadından alan, adımlarını korkusuzca atan kadınlar bu koleksiyonda aradıklarını bulacaklar! !

Nine West çanta modelleri ise pembe, bej, bordo ve kahverengi gibi tüm kombinler ile uyum sağlayacak renkleriyle öne çıkıyor. Geniş iç hacimleri sayesinde eşyaları toparlayarak kullanım kolaylığı sağlayan çantalar sade ve şık görünümüyle de stiline özen gösteren kadınların tercihi oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe