Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Mevsim enerjisini taşımak isteyen denizci ruhlu erkekler

COLIN’S 2022 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, dört farklı temasıyla her tarza hitap ediyor.  Sıra dışı giyimi seven erkekler Urban Idol ile dikkat ...

Mevsim enerjisini taşımak isteyen denizci ruhlu erkekler


COLIN’S 2022 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, dört farklı temasıyla her tarza hitap ediyor. 

Sıra dışı giyimi seven erkekler Urban Idol ile dikkat çekerken, doğa severler Grounded Nostalgia ile geçmişe yolculuk yapıyor. Zamanın ruhunu takip edenler Digital Future ile çağı yakalıyor. Mevsimin enerjisini üstünde taşımak isteyen denizci ruhlu erkekler ise Shore Line ile kendini kumsalda hissediyor.

Urban Idol ile meydan oku

Zamansız ve çok yönlü tasarımlara sahip Urban Idol teması, ilhamını sokağın asi ruhundan alıyor. Minimalist olduğu kadar maskulen detaylar da barındıran tema sıra dışı giyimi seven erkeklere hitap ediyor. Urban Idol modelleri dokumalarda çizgiler, dama desenler ve monokrom etki yaratan ekoseler; baskılarda ise şehir grafikleri, yüksek bina görüntüleri, metalik desenler ve kuru kafa silüetleri sunuyor. Temanın ana hatlarını nötr tonlar oluştururken enerjik kırmızılar bu karanlık palete hareket katılıyor ve COLIN’S erkeği zamana meydan okuyor.

Mevsim enerjisini taşımak isteyen denizci ruhlu erkekler


Grounded Nostalgia ile geçmişe sarıl

Doğadan aldığı ilhamı nostaljik detaylarla birleştiren Grounded Nostalgia teması, geçmişe bir yolculuk fırsatı sunuyor. Vintage silüetlerle deneysel motifleri harmanlayan tema, doğa sevenlere de hitap ediyor. Etnik detaylar, ekose desenler ve doğadan ilham alan grafikler ile meydana gelen çağdaş tasarımlar hem dokuma hem örme gruplarındaki alt-üst takımlara işleniyor. Kirli beyaz, haki, tarçın ve kiremit gibi renkler COLIN’S erkeğine şehirdeyken doğayı yaşatıyor.

Digital Future ile çağı yakala

Dijital çağı modaya uyarlayan Digital Future teması, sportif giyimi tercih eden erkeklerin vazgeçilmezi oluyor. İlhamını bilim kurgu ve dijital oyunlardan alan baskılar, uzay ve galaksi görüntüleri, dijitalleştirilmiş heykel grafikleri, grafiti sanatından esinlenen detaylar ve 3D efektli kumaşlar temanın modellerinde göz dolduruyor. Neon yeşil, lila ve laciverte sıkça yer veren tema, siyah ve beyaz renkler ile güçleniyor. Turuncu detaylar ise tüm bu tonları parlatarak sokak modasıyla buluşuyor.

Mevsim enerjisini taşımak isteyen denizci ruhlu erkekler

Shore Line ile tatlı esintiyi hisset

Sıcak kumsallar, rüzgarlı kıyı şeritleri ve klasik tekne gezintilerinden ilham alan Shore Line teması, COLIN’S erkeğine mevsimin ılık esintisini hissettiriyor. Plaj objelerinden esinlenen retro çizgiler, tekne ve denizcilik figürleri, deniz canlılarından faydalanılarak hazırlanmış baskılar bu temayı denize tutkun moda severler için vazgeçilmez yapıyor. Lacivert, kirli pembe ve sarı renkleri; rustik ve keten görünümlü dokulara sahip rahat ve hafif gömlekler, rengarenk t-shirt ve atletlerde hayat buluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe