Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Moda tutkunları ile buluşmaya hazırlanıyor

Tasarımlarında şık ve rahat çizgileri önemseyen Katerina Ekşioğlu’nun, renkleri ve pozitif ruh halini ön plana aldığı 2022 Yaz Koleksiyonu, ...

Moda tutkunları ile buluşmaya hazırlanıyor
Tasarımlarında şık ve rahat çizgileri önemseyen Katerina Ekşioğlu’nun, renkleri ve pozitif ruh halini ön plana aldığı 2022 Yaz Koleksiyonu, moda tutkunları ile buluşmaya hazırlanıyor.

Tasarımlarını yaptığı kıyafetlerde moda ve konforu birlikte sunan Katerina Ekşioğlu, 2022 Yaz Koleksiyonu’nda “Kadınlar ne beden giyerse giysin güzel olmalı.” anlayışıyla hareket ediyor. Ekşioğlu, “kendine ait” kıyafetler içinde olup, ama aynı zamanda rahatlığından da vazgeçmek istemeyen moda tutkunlarına etkileyici ve benzersiz karaktere sahip tasarımlarla sesleniyor.

2022 Yaz Koleksiyonu’nda da düşünceli tasarımın yanı sıra detaylar ön plana çıkarken, rahat bir yapıda tasarlanan kıyafetlere detaylar eşlik ediyor. Doğal kumaşların kullanıldığı tasarımlar dikkat çeken özellikler arasında yer alıyor. Koleksiyon siyah detaylara yer verirken, beyaz ve siyahın kontrasından yararlanılarak beyaz rengin hakimiyetinin olduğu parçalardan ve mavi, yeşil, sarı, fuşya, lila gibi parlak renklerle ayırt edilen kıyafetlerden oluşuyor.

Katerina Ekşioğlu, kendi çizgisiyle zarif elbiseler, bol pantolonlar ve oversize ceketleri yeniden yorumluyor. 2022 Yaz Koleksiyonu, sütyen ve bikini üstlerinin trend olacağını ortaya koyarken, bahar aylarından itibaren sütyenlerin bağımsız giysiler haline geleceği görülüyor. Geçtiğimiz sezonlarda dış giyimin parçası olan bikini üstleri, 2022 Yaz Koleksiyonu’nda modanın ana kahramanı oluyor. Ekşioğlu’nun yaz koleksiyonu, eğlenceli ve çapkın bir moda arayanların tercihi olacak.

Parlak Renkli Çiçekler, Ekşioğlu’nun Tasarımlarında Canlanıyor

Bir önceki yılın aksine 2022 Yaz Koleksiyonu’nda pozitif ve parlak renklerin hayatımıza dahil olması amaçlanırken bu yılın trendi olan çiçek baskısına sıkça yer veriliyor. Koleksiyon, çiçek romantizmi ile doğal kumaşların yumuşaklığını birleştiren floral hikayelerden esintiler taşıyor. Her daim güzel olan çiçekler ve parlak renklerinin saçtığı neşe, Ekşioğlu’nun Yaz Koleksiyonu’nda doğal güzelliğin yaratıcılıkla birleşimini sunuyor. İmparatorlukların kıyafetlerinde karşılaştığımız çiçek desenleri bu yaz, Ekşioğlu’nun tasarımlarında karşılık buluyor. 

2022 Yaz Koleksiyonu’nda, rüzgarın hafifliğini taşımak isteyen kadınlar için şifon kumaşların kullanıldığı tasarımlara yer verilirken sıcak havaların bunaltıcılığı, hafif ve romantik silüetlerin yaratıldığı kumaşlarla dağıtılıyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe