Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Modern erkeklere: Kipsin Sen!

Erkek moda markası KİP, yeni marka konumlamasını ve 2022 ilkbahar-yaz koleksiyonunu duyurduğu bir reklam kampanyası yayınladı. Reklam film...

Erkek moda markası KÄ°P, yeni marka konumlamasını ve 2022 ilkbahar-yaz koleksiyonunu duyurduÄŸu bir reklam kampanyası yayınladı. Reklam filminin baÅŸ rolünde MasterChef’ten tanınan Brezilyalı chef ve model Walison Fonseca yer alıyor.

KÄ°P, marka deneyimini ve sezon koleksiyonunu modern erkeklerin çok yönlü yaÅŸam tarzına uygun olarak güncelledi. Yayınladığı yeni reklam kampanyasıyla hedef kitlesiyle kurduÄŸu bağı güçlendirmeyi hedefleyen KÄ°P, müşteri portföyünü de geniÅŸletmeyi amaçlıyor.  

Muhabbet Reklam Ajansı’nın imza attığı kampanyanın lansman filminin jingle’ında yeni “Kipsin Sen” sloganı KÄ°P hedef kitlesiyle ilk kez buluÅŸuyor. Reklam filminin baÅŸ rolünde ise MasterChef’ten tanıdığımız sempatik Brezilyalı chef ve model Walison Fonseca yer alıyor.

KÄ°P, yenilenen tarzı, eÄŸlenceli jingle’ı ve “Kipsin Sen” söylemi ile erkekleri kendini bulmaya ve göstermeye davet ediyor. Çok yönlü yaÅŸayan hem cool hem enerjik, bazen romantik bazen de bromantik erkeklerin her anına modayı, şıklığı, rahatlığı kattığını vurguluyor.

Muhabbet’in hazırladığı kampanyanın bu ilk reklam filmini Silvyo Behmoaras yönetti. Reklamdaki jingle ise Jingle Jackson tarafından bestelendi. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi