Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Mayo koleksiyonu canlı renkler ve farklı şekillerde

H&M'in en yeni mayo kolesiyonu Kehlani'nin yeni müzikleriyle beraber ışıl ışıl parlıyor Yaz tüm hızıyla başlarken, H&M'i...

Mayo koleksiyonu canlı renkler ve farklı şekillerde


H&M'in en yeni mayo kolesiyonu Kehlani'nin yeni müzikleriyle beraber ışıl ışıl parlıyor

Yaz tüm hızıyla başlarken, H&M'in mayoları parlak ve canlı bir havayla geliyor. Tek parça ve bikini seçenekleriyle mor, parlak yeşil, bitter çikolata kahvesi ve beyazlarla beraber renkli ve ressamsı baskılar içeriyor. Parçaların birçoğunun ayarlanabilir bağları var ve birbirleriyle karıştırılıp eşleştirilebiliyor. 

Mayo koleksiyonu canlı renkler ve farklı şekillerde


Ürünler ayrıca H&M'in 2030 yılına kadar yalnızca %100 daha sürdürülebilir ve geri dönüştürülmüş materyaller kullanma hedefi doğrultusunda geri dönüştürülmüş polyester, geri dönüştürülmüş poliamid ve geri dönüştürülmüş elastan gibi daha sürdürülebilir materyaller kullanılarak üretildi. Ayrıca; kampanya filminde R&B şarkıcısı-söz yazarı Kehlani'nin yeni müziği ve yeni albümü “Blue Water Road”dan “Tangerine” şarkısı yer alıyor. H&M mayo koleksiyonu, 19 Mayıs'tan itibaren dünya çapındaki mağazalarda ve hm. com'da online olarak satışa sunulacak.

Mayo koleksiyonu canlı renkler ve farklı şekillerde


“H&M'in mayo koleksiyonu tamamen canlı renkler ve farklı şekillerde kombinlenebilen parçalardan oluşuyor. Parlak mor, yeşil ve beyaz neşeli renkleri oluştururken çikolata kahvesi biraz beklenmedik kalıyor. 

Ayrıca geri dönüştürülmüş polyester, geri dönüştürülmüş poliamid ve geri dönüştürülmüş elastan gibi daha sürdürülebilir materyaller kullandık. Kampanyaya gelince, Kehlani’nin “Tangerine” şarkısına sahip olmak, yazı kutlamak için mükemmel bir yol.” diyor H&M Bölüm Tasarımcısı Karin Wiklund Heinig.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi