Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Zarif ve şık yeni koleksiyon: Touché Privé X DeFacto

DeFacto, Touché Privé iş birliğiyle yeni ve sıra dışı bir koleksiyona imza attı. DeFacto, yeni sezona damgasını vuracak bir koleksiyonla bah...

Zarif ve Şık Yeni Koleksiyon: Touché Privé X DeFacto


DeFacto, Touché Privé iş birliğiyle yeni ve sıra dışı bir koleksiyona imza attı.

DeFacto, yeni sezona damgasını vuracak bir koleksiyonla bahara ‘merhaba’ dedi. Global moda markası DeFacto, ‘modayı yeniden tasarlama’ vizyonuna sahip Touché Privé iş birliği ile Touché Privé X DeFacto’nun canlı, şık ve güçlü desenlerine hayat verdi. 

Touché Privé X DeFacto’nun kalbinde sofistike bir feminenlik yer alıyor. Bununla birlikte koleksiyon şıklığın yanı sıra konfor da vaat ediyor.

Koleksiyonun makro desenini, sezonun en trend canlı renklerinden biri olan fuşyanın bej ile ilham veren birleşimi oluşturuyor. Bu iki renk, yanına siyah ve beyazı da alarak güçlü bir kombinasyona dönüşüyor. 

Zarif ve Şık Yeni Koleksiyon: Touché Privé X DeFacto


Özenle hazırlanan koleksiyonda, kalite öne çıkarken, kumaş seçimlerinde saten ve poplin dikkat çekiyor. Satenin parlak ve akışkan görüntüsü, koleksiyona şıklık katıyor. Ana parçalardaki bağlama detayları, fırfır, drape, fiyonk ve püskül kullanımı ise bu şıklığa oyuncu bir görünümle hareket kazandırıyor. Katlı görünümler özellikle etek ve elbiselerde fark yaratıyor. 

Touché X DeFacto özel koleksiyonundaki parlaklığıyla göz kamaştıran dokuma takımlar, şık maxi elbiseler, ‘cool’ volan detaylı gömlekler, fuşya renkli gömlek, kimono ve pantolon kombini, modern bir gardırobun iddialı parçalarından olmaya aday.  

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe