Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Jean etek giymenin 5 stil sahibi yöntemi

Modası asla geçmeyecek bir kıyafet arıyorsanız jean ürünler her zaman kurtarıcınız olabilir.  Yaz aylarının gelmesiyle birlikte jean etekler...

Jean etek giymenin 5 stil sahibi yöntemi

Modası asla geçmeyecek bir kıyafet arıyorsanız jean ürünler her zaman kurtarıcınız olabilir. 

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte jean etekler de yeniden ortaya çıkmaya ve stilinizi kurtarmaya hazır. Bu yaz renklerin her yanı ele geçireceği bir dönem olduğuna göre, kıyafetlerinizin de bu modaya uyması kaçınılmaz. En sevdiğiniz tişörtle, büyük ve dikkat çeken desenlerle birlikte kombinleyebileceğiniz denim etekleri giymenin en stil sahibi yollarını bir araya getirdik.

Volanlı Bluz ve Sandalet İkilisiyle


Volanlı ya da diğer adıyla fırfırlı bluzlar bu yazın favorilerinden. Zamansız bir parça olan denim etekle birlikte sezonun romantik trendlerini bir arada kullanarak sokak stilinde dikkat çekici bir görünüm yakalayabilirsiniz. Kısa topuklu bir sandalet ve küçük çantayla hafta sonuna hazırsınız!

Sürprizli Havalara Uygun Trikoyla


Trikolar çok popüler çünkü yaz havası sürpriz yapabilir. Özellikle serin yaz akşamlarına karşı yanınızda bir hırka ya da ince triko bulunmak mantıklı bir hareket olur. Tabii bu triko trendlerle ve giydiğiniz diğer parçalarla uyumlu olmalı. Jean etek, mevsime uygun bir kazak ve sneakerlarla üşümeden de şık görünebilirsiniz.

Seksi Bir Body ve Topukluyla


Denim etek sizin için sadece gündüz giyilebilecek bir parçaysa tekrar düşünmelisiniz. Gece dışarı çıktığınızda dantelli body ve yüksek topuklu bir stilettoyla mini jean etek sizce de harika görünmez mi? Üzerinize oversize denim ya da bomber ceket alabilirsiniz.

Jean etek giymenin 5 stil sahibi yöntemi


Uzun Denim Eteğe Ne Dersiniz?


Denim etek denince akla hep kısa modeller gelse de bu sezon farklı alternatifler hayal gücünü zorluyor. Uzun eteklerinizi crop top tişört ve topuklu sandaletlerle tamamlayabilirsiniz. Böylece boyunuz daha uzun görünür.

Her Mevsim Bootie & Bot


Yıl boyunca her gün giyebilecek kadar çok seviyorsanız, bootie’leri denim eteklerin altına giyebilirsiniz. Kontrast oluşturacak renklerde bir gömlek, çanta ve şık bir bootie ile ofise uygun bir stil oluşturabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi