Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Trikonun rahatlığını yaz aylarında da yaşayın

KNITSS Yaz koleksiyonu, nefes alabilen yapısı ile triko şıklığını ve konforunu yaz aylarında da yaşamanızı mümkün kılıyor. En kaliteli İtaly...

Trikonun rahatlığını yaz aylarında da yaşayın

KNITSS Yaz koleksiyonu, nefes alabilen yapısı ile triko şıklığını ve konforunu yaz aylarında da yaşamanızı mümkün kılıyor.

En kaliteli İtalyan iplikleri ile tasarlanan ve her detayına büyük özen göstererek üretilen konfor odaklı ürünleriyle KNITSS Yaz koleksiyonu nefes alan ipliklerden oluşan tiril tiril parçalar ile stil ve konforu bir arada sunuyor. Pastel tonların birleşiminden oluşan elbiseler, etekler, üstler, şortlar, kimonolar ve pantolonlar yaz mevsiminin pozitif enerjisine eşlik ediyor.

Trikonun rahatlığını yaz aylarında da yaşayın

KNITSS’in uzun yıllar ilk günkü kalitesi ile kullanılabilme ilkesiyle hazırlanan, yüksek kalitede sürdürülebilir elyaflar, doğal ve organik malzemelerle tasarlanan triko koleksiyonları, kadınlara zaman ve mekan fark etmeksizin her daim şık ve konforlu olacakları modern görünümler sunuyor. Aynı zamanda KNITSS, koleksiyondaki her bir tasarımın diğeriyle kombinlenmesini sağlayarak farklı stillere imza atılmasını sağlıyor.

Trikonun rahatlığını yaz aylarında da yaşayın

Çevreye duyarlı, doğal kaynakların korunmasını önemseyen KNITSS, yaşanabilir bir gelecek için, tasarımdan üretime tüm süreçlerinde “Sustain the Fashion/Modayı Sürdür” felsefesini benimsiyor. Koleksiyon Global Organic Textile Standard (GOTS), FSC, Ecovero, Global Recycled Standart (GRS) gibi önemli sertifikaları ve global ölçekte kabul gören sürdürülebilirlik yöntemleriyle üretimesiyle de dikkat çekiyor. Bugün, KNITSS koleksiyonlarının %70’ten fazlası ekolojik sertifikalı malzemelerden üretilmiş ürünlerden oluşuyor. KNITSS, 2025 itibarıyla koleksiyonlarının tamamını %100 sürdürülebilir kaynaklardan elde edilen materyallerle hazırlamayı hedefliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe