Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yeni Dream Angels Koleksiyonu güneşten daha yakıcı

Çekiciliğin en romantik yorumu olan Victoria’s Secret Dream Angels, yeni koleksiyonunda ferahlığı hissettiren baskıları ve el kesimi dantel ...

Yeni Dream Angels Koleksiyonu güneşten daha yakıcı

Çekiciliğin en romantik yorumu olan Victoria’s Secret Dream Angels, yeni koleksiyonunda ferahlığı hissettiren baskıları ve el kesimi dantel detaylarıyla yazın vazgeçilmez parçalarını sunuyor. Sıcak yaz aylarına damgasını vuracak olan Dream Angels Yaz Koleksiyonu ile güneşten daha yakıcı olmaya hazır mısınız? 

Yeni Dream Angels Koleksiyonu güneşten daha yakıcı


Yeni stillere ve yazlık baskı detaylarına sahip Dream Angels Yaz Koleksiyonu ilhamını yaz meyvelerinden alıyor. İnce tüller üzerine el işlemeli modeller, ayarlanabilir saten askılar, dolgu olmadan ekstra destek sağlayan kaplar ve daha fazla detayı bu yaz Victoria’s Secret’ın yeni Dream Angels Koleksiyonu’nda keşfedeceksiniz. 

Yeni Dream Angels Koleksiyonu güneşten daha yakıcı

Birbirinden renkli, canlı, limon ve çiçek detayların yer aldığı iç giyim, gecelik ve kimono modelleriyle göz kamaştıran Dream Angels Yaz koleksiyonu, bu temasını aynı zamanda bikini ve mayo modellerine de taşıdı. Yaza taptaze bir koleksiyon ile giriş yapan Victoria’s Secret Dream Angels Yaz Koleksiyonu XS’den XL’ye ve 32A’dan 38DDD’ye kadar uzanan geniş beden aralığı ve birbirinden farklı model seçeneği ile Victoria’s Secret mağazalarında ve www.victoriassecret.com.tr adresinde sizlerle buluşmaya hazır.  

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi