Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Gokhan Akkas kimdir?

Gokhan Akkas Kimdir? Gökhan AkkaÅŸ aka Gokhan Akkas? DJ ve Prodüktör Gokhan Akkas  kimdir, gerçek adı ne? Gokhan Akkas  kaç yaşında, ÅŸarkılar...

Gokhan Akkas kimdir?
Gokhan Akkas Kimdir? Gökhan AkkaÅŸ aka Gokhan Akkas? DJ ve Prodüktör Gokhan Akkas  kimdir, gerçek adı ne? Gokhan Akkas  kaç yaşında, ÅŸarkıları, promoları ve inst...

Gokhan Akkas  Kimdir?  Gökhan AkkaÅŸ aka Gokhan Akkas kimdir? DJ ve Prodüktör Gokhan Akkas  kimdir, gerçek adı ne? Gokhan Akkas kaç yaşında, ÅŸarkıları, promoları ve instagram hesabı son dönemde milyonlar..

Son dönemde milyonlara ulaÅŸarak müzik dünyasına ve sosyal medyaya damga vurmayı baÅŸaran Gokhan Akkas  aka Gökhan AkkaÅŸ  ile ilgili bilgiler internette araÅŸtırılarak öğrenilmek isteniyor. 

Peki, Gokhan Akkas kimdir ve gerçek adı ne? Gokhan Akkas  kaç yaşında, nereli, ÅŸarkıları, iÅŸbirlikleriyle instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Müzik için deÄŸiÅŸtirdiÄŸi hayatında yepyeni bir sayfa açan Gokhan Akkas  , adından her geçen gün daha da fazla söz ettiriyor. Birbirinden hit ÅŸarkılarını yayınlamasının yanı sıra beyefendiliÄŸi ve vizyonu ile dikkat çeken baÅŸarılı Prodüktör hakkında da pek çok kiÅŸi bilgi sahibi olmak istiyor. Bu sebeple de araÅŸtırmalar gerçekleÅŸtiriyor. Her ÅŸarkısı milyonlarca,binlerce kez dinlenen Gokhan Akkas ’a dair detaylar haberimizde okunabilmektedir.

Peki, DJ ve Prodüktör Gokhan Akkas  kimdir, gerçek adı ne? Gokhan Akkas  aka Gökhan AkkaÅŸ  kaç yaşında, ÅŸarkıları, Promoları ve Instagram hesabı…

Gokhan Akkas’ ın gerçek adı nedir?

Özellikle Elektronik müzik dünyasında birçok ÅŸarkıcı kendi adını kullanmıyor ya da sadece adı ile mesleÄŸini gerçekleÅŸtiriyor. Gokhan Akkas  ismi ile bilinen sanatçılardan biri. Kendisinin tam adı Gökhan AkkaÅŸ' tır. 

Gokhan Akkas  Instagram hesabı

Yakışıklı prodüktör internette sosyal medyayı aktif olarak kullanmaktadır. Bununla birlikte hikâye özelliÄŸini de fazlasıyla kullanmaktadır. 8680 Takipçisi bulunan Gokhan Akkas’ı  @gokhannakkas adresinden takip edebilirsiniz.

Gokhan Akkas  kimdir?

Elektronik müzik dünyasına adım attıktan sonra zirveye oynayan bir isim olan Müzik Prodüktörüdür. Kendisinin 07 Kasım 1994 tarihinde doğduğu bilinmektedir. 27 yaşındaki vizyonlu prodüktör Akrep burcu. Adana'da ve İstanbul'da yaşıyor.

Gokhan Akkas kimdir?

Gokhan Akkas  Müzik Tarzı

Gokhan Akkas  Elektronik Müzik tarzı adı altında Car Music,House, Deep House ve Nu Disco tarzı ÅŸarkılar yayınlıyor.

Gokhan Akkas  ilk ÅŸarkısı ünlü prodüktörün ilk ÅŸarkısı plak ÅŸirketi SSL MUSIC etiketi ile ‘’CLÄ°MB MY POLE’’ dir. Dünya çapında tanınan Gokhan Akkas  birçok ünlü isimle ÅŸarkılar yaptıktan sonra karşımıza harika bir single ile çıkıcak. SSL MUSIC etiketiyle yayınlanacak olan ÅŸarkısı ÅŸimdiden merak uyandırmaya baÅŸladı. Parça, EDM sahnesinde yüksek bir ivme yakalayacak ve BBC Radio 1 ve birçok ünlü DJ'ler tarafından destek alacak. Ayrıca ünlü prodüktörün yepyeni single çalışmaları da çok yakında karşımıza çıkıcak. 

Tüm Dijital platformlarda yayınlanacak olan ÅŸarkılar, dinleyicilerin algısında tam noktaya oturacak.  Gokhan Akkas çok yakında kliplerinde çalışmalarının biteceÄŸini belirterek, tüm dinleyicilerimle yeni vizyonumuzu paylaÅŸmayı büyük heyecanla beklediÄŸini belirtti. Ayrıca Gokhan Akkas,  2021 de  çıkardığı ‘’Hold On To Me’’ ve ‘’Promise Me’’ ÅŸarkısı Spotify’da 1.5 Milyon dinlenmeyi geçerek yeni bir rekora imza attı. Sanatçının  yaptığı ÅŸarkıda ultra geniÅŸ basslar,  enstürmanlar ve harika gitar melodileriyle birlikte duygusal gitar ve tropik house melodileri yer alıyor. Spotify’da 15binden fazla playliste giren ÅŸarkı en iyi 2021 ‘de En’ler arasına girmiÅŸti.

2020 yılında çıkardığı single projesi 'Hold On To Me'  baÅŸta Mark Eliyahu, Mahmut Orhan, Irina Rimes, Kate Linn ve Brianna gibi dünyaca ünlü kaliteli sanatçılarında yer aldığı Spotify Mosaic editoryal çalma listesinde uzun bir süre liste başı olarak yer aldı 

Ayrıca Apple Musicte Shazam Stars ve Yılın En Ä°yi Global Hitleri Listesine de girmeyi baÅŸaran tekli, Plak ÅŸirketinin desteÄŸini alarak Albüm haline getirildi. Tüm zamanlarda baÅŸta YouTube olmak üzere 10M+ dinlendi. , çok yakında yine bu tarz iÅŸlerin geleceÄŸini söyleyerek’’ Çalışmak, baÅŸarmaktır’’ dedi.

Gokhan Akkas Sosyal Medya;


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi