Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yaz akşamları için çabasız şıklığın formülü

Kaliteli ve konforlu giyimin öncü markalarından Dagi, sezonun trendlerini taşıyan anahtar parçalarla hem şehirde hem tatilde çabasız şıklığı...

Yaz akşamları için çabasız şıklığın formülü
Kaliteli ve konforlu giyimin öncü markalarından Dagi, sezonun trendlerini taşıyan anahtar parçalarla hem şehirde hem tatilde çabasız şıklığın formülünü sunuyor. 

Kaliteyi ve rahatlığı merkezine koyan Dagi, 2022 İlkbahar/ Yaz koleksiyonuyla hem tatil yerlerinde hem de şehirde yaz akşamları şıklığı yakalamak için geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Bikini, elbise, keten gömlek gibi hem kadınlar hem erkekler için şık parçaları barındıran koleksiyon, günlük kombinler için de kullanışlı ve rahat parçalar sunuyor. İç çamaşırı ve ev-uyku giyim koleksiyonları ile şıklığı rahatlıkla birleştirerek sokağa taşıyor.

Yaz akşamları için çabasız şıklığın formülü

Her ortama uygun konforlu ve kaliteli parçalar

2022 İlkbahar/ Yaz Koleksiyonu’nda yer alan şık bikiniler ve iç çamaşırları akşam yemeklerinde ceket içerisinde büstiyer olarak kendine yer bulabiliyor. Çeşitli desenlerde ve farklı tasarım detaylarına sahip mayolar ise pantolonların üstüne bluz olarak kullanılabiliyor. Giy çık parçaları sevenler için ise şık tasarıma sahip pareo elbiseler akşam yemeklerine eşlik edebiliyor.

Yaz akşamları için çabasız şıklığın formülü

Koleksiyonunda aynı zamanda keten parçalar da barındıran Dagi; kalite ve rahatlığından ödün vermeyenlere de şık seçenekler sunuyor. Keten gömlek ve pantolonlarla kadınlar kadar erkekler de bu çabasız şıklığın rahatlığını yaşıyor.

Spor tarzından ödün vermeyen erkekler ise, keten pantolonlarının üzerine polo yaka tişört giyerek akşam planlarında hem şık hem spor olabiliyorlar.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe