Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Beyleri zamansız şıklıkla buluşturuyor

Kiğılı gömlekleriyle zamansız şıklık yaz mevsiminde de erkeklerin yanında Giyimine özen gösteren erkeklerin vazgeçilmez adresi Kiğılı, yaz s...

Beyleri zamansız şıklıkla buluşturuyor
Kiğılı gömlekleriyle zamansız şıklık yaz mevsiminde de erkeklerin yanında

Giyimine özen gösteren erkeklerin vazgeçilmez adresi Kiğılı, yaz sezonunun enerji ve heyecanını yansıtan gömleklerle günün her anında rahatlık vadediyor. Terletmeyen ve her vücut tipine uygun gömlekler, canlı, renkli ve gösterişli desenleriyle beyleri zamansız şıklıkla buluşturuyor.

Türkiye’nin kaliteden ödün vermeyen erkek giyim markası Kiğılı, tarza yenilikçi yorum getiren gömlekleriyle sıcak havalarda ferahlığın kapısını aralıyor. Her sezon yeni trendlere göre gardırop yenilemek istemeyen beylerin zamansız şıklığını önemseyen Kiğılı’nın her vücut tipine uyumlu gömlekleri, günün her anında rahatlığı taşımayı mümkün kılıyor. Yaz mevsiminin canlandıran enerjisini yansıtan gömlekler; renk çeşitliliği, desen, kumaş ve model seçenekleriyle her zevke hitap ediyor. Mevsimin vazgeçilmez parçaları arasında kalan keten gömlekler ise en doğru ve havalı seçeneklerin başında geliyor.

Her vücut tipine uygun Kiğılı gömlekleriyle yaz mevsimi daha şık

Yaz mevsiminin sıcak ve bunaltıcı günlerinde erkeklerin kurtarıcı seçenekleri arasında bulunan Kiğılı gömlekler, çizgisel detaylarıyla güncel trendleri yansıtıyor. Yüksek pamuk oranı sayesinde rahat, sıcak havalar için ideal olan Kiğılı gömlekleri, doğadan esinlenen çizgileriyle beylerin stiline yeni bir soluk kazandırarak yaz rahatlığının ismi oluyor. Birbirinden şık, renkli ve desenli tasarıma sahip gömleklerin vücut tipine uygun kalıpları, erkek duruşuna güç katıyor. Sezona uygun tonlara sahip keten gömleklerin cildin hava almasını mümkün kılan kumaşı, konforu yaşatıyor. Doğadan esinlenilen desenler ise yaz şıklığına damga vururken kısa kollu tasarım, sıcak havaların kurtarıcısı, kombinlerin de yıldız parçası oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe