Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Beymen, “Volume Up” ile hayatı bir sahne olarak konumlandırıyor

İlham veren yaratıcı kampanyalarıyla her sezon özgün deneyimler sunan Beymen, 2022-23 Sonbahar/Kış kampanyası “Volume Up” ile hayatı bir sah...

Beymen, “Volume Up” ile hayatı bir sahne olarak konumlandırıyor

İlham veren yaratıcı kampanyalarıyla her sezon özgün deneyimler sunan Beymen, 2022-23 Sonbahar/Kış kampanyası “Volume Up” ile hayatı bir sahne olarak konumlandırıyor ve bizi bu sahnede kendimizi özgürce, cesurca, yüksek sesle ifade etmeye davet ediyor. 

Yaşamın her ânının izlenmeye değer bir performans olduğundan hareketle, bizi içimizdeki ışığı ortaya çıkarmaya ve sergilemeye çağıran Volume Up kampanyası, New York merkezli fotoğrafçı An Le tarafından görüntülendi. i-D Magazine’den Vogue’a, dünyanın en prestijli dergileri için kapak ve moda çekimlerinin yanı sıra Balmain, Yves Saint Laurent Beauty gibi global markaların kampanyalarına imza atan Vietnamlı fotoğrafçının kamerası karşısında bu kez moda dünyasının iki ünlü yeteneği var: Temelini danstan alan üstün poz verme kabiliyetiyle tanınan Coco Rocha ile zirvedeki modellik kariyerine ek olarak oyunculuğuyla beyazperdeye transfer olan Jon Kortajarena. FFW Creative Audio’nun, Beymen için yeniden aranje ettiği Joan Jett & the Blackhearts’ın ikonik şarkısı I Love Rock’n Roll eşliğinde sahne alan modeller, göz alıcı spot ışıkları altında konser tadında bir performansla karşımızda. 

Coco Rocha ve Jon Kortajarena, Volume Up sahnesini Dolce&Gabbana, Balmain, Balenciaga, Etro, Versace ve Tom Ford gibi dünya markalarının 2022-2023 Sonbahar/ Kış koleksiyonlarından yıldız tasarımlarla paylaşıyor. Mücevher renklerinin öne çıktığı parlak renk paleti; retro baskılardan ekoseye uzanan desenler; tüvit, denim, deri gibi klasiklere eşlik eden ışıltılı ve teknik dokular ile sezon trendlerinin nabzını tutan Volume Up, “glam rock” stilini yüksek modayla buluşturuyor.

Beymen, “Volume Up” ile hayatı bir sahne olarak konumlandırıyor


Volume Up kampanyası ile özgün deneyimlerin peşine düşerek ilham vermeyi, yeni mevsimi enerjisi yüksek optimist bir ruh haliyle karşılamak için motivasyon yaratmayı amaçladıklarını söyleyen Beymen Group Pazarlama ve İletişim Genel Müdür Yardımcısı Elif Göktaş, “Yeni sezonda tüm modaseverleri hayatı bir sahne, yaşadığımız her anı ise bir performans olarak görmeye; içimizdeki ışığı yansıtmaktan, kendimizi olduğumuz gibi ortaya koymaktan çekinmeyerek birbirimizin ilham kaynağı olmaya davet ediyoruz” diyor. “Tarzımızla, duruşumuzla, hayata bakış açımızla kendimizi ifade edeceğimiz ve fark edileceğimiz bu sezon, her anımız izlenmeye değer bir performans olacak. Kendimizi sınırlamadan özgürce, cesurca, yüksek sesle ortaya koyacağımız ışıl ışıl bir sonbahar-kış için Volume Up ile herkesi bu performansa dahil olmaya ve kendilerinin en iyi versiyonunu sergilemeye çağırıyoruz”.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe