Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

En iyi yüz serumu 2022: Secretumac Komplex Yüz Serumu

Secretumac Komplex Yüz serumu , yüksek konsantrasyondaki aktif bileşenleri, hızlı emilimi ve penetrasyonu ile karakterize edilen bir üründür...

Secretumac Komplex Yüz serumu , yüksek konsantrasyondaki aktif bileşenleri, hızlı emilimi ve penetrasyonu ile karakterize edilen bir üründür ve bu nedenle en iyi yüz serumu 2022 incelememizde serumlar konusunda bilmediklerinizi ayrıntılı bir şekilde yazacağım . İçeriğine bağlı olarak cildin daha derin katmanlarına ulaşabilir.

Madrid'de Farmacia el Boalo'da Eczacılık bölümü başkanı ve dermo-eczacılık uzmanı Lucrecia Gutiérrez'in tanımlandığı gibi, ister sıvı ister krem olsun, olağan kozmetik tedavinin müteakip uygulamasına izin veren yağlı fakat geçirgen yapıya  sahiptirler.

Ayrıca serumların , yüksek konsantrasyona sahip olmanın daha kısa sürede daha görünür etkileri vardır.

En iyi yüz serumu 2022: Secretumac Komplex Yüz Serumu

Her cildin ihtiyaçlarına bağlı olarak, bir yüz serumu uygularken , ürünün özellikleri ve özellikleri belirli bir amacı tedavi etmeyi amaçladığından, bir tür veya diğerini seçmeliyiz.

Bu nedenle, farklı yüz serumu sınıfları arasındaki farklar, içerdikleri bileşenlere ve elde etmek istediğimiz sonuçlara bağlıdır .

Kullanım alanları ve faydaları

Secretumac Komplex Yüz serumu , hızlı hareket eden, cildin daha derin bir şekilde onarılmasını sağlayan ve anında emilen konsantre bazlar içerir .

Ciltte genellikle onu gençleştirmek ve kırışıklıkları gidermek için kullanılırlarken komplex yapısıyla leke giderici serum  ,nemlendirici serum ,kirpik uzatma serumu,kaş bakım serumu ,kırışıklık giderici yüz serumu, anti aging serum olarak kullanabilirsiniz. Genellikle retinol veya hyaluronik asit ile formüle edilirler ve aydınlatıcı veya hatta ton etkisi olanlar askorbik asit ( C vitamini ) ile formüle edilirler.

En iyi yüz serumu 2022: Secretumac Komplex Yüz Serumu

Seçtiğimiz ürün karma, yağlı, kuru veya hassas cilt tipine uygun olduğu sürece her yaşta kullanılabilir. Aktif bileşenler yüksek oranda konsantre olduklarından çok hassas ve kuru ciltlerde tahrişe neden olabilirler.

CilDİNİZİN pürüssüz yapıya kavuşması için , en çok tavsiye edilen şey , peeling ve arındırıcı etkiye sahip komedojenik olmayan bir serum kullanmak olacaktır. Uzman, " Bunun için gözenekleri küçülten ve akneyi önleyen salisilik asit kullanabiliriz " diyor.

Aynı şekilde alfa hidroksi asitler, glikolik asit ve laktik asit içeren bir serumu yüzde 8-12 arasında konsantrasyonlarda kullanmanız gerekiyor. Alfa hidroksi asitler ve salisilik asit kaşıntı hissine neden olabilir, bu nedenle asidik bir pH'ta formüle edilmeleri tavsiye edilir. Bu asitler cildin hassasiyetini arttırdığından daha fazla güneş koruması uygulanmalıdır .

“Cildi lekeli tedavi etmek istiyorsak , üretimi azaltmaya yardımcı oldukları için azelaik asit, kojik asit, nikotinamid (Vit B3) veya yaban mersini, kızılcık veya yeşil çay gibi bitki özleri gibi pigment giderici aktif maddeler içeren bir serum kullanacağız . Melanin”, Gutiérrez'i önerir.

Örneğin, kırışıklık karşıtı bir etki elde etmek için epiderfil içeren bir serum etkili olabilir, çünkü doğrudan ifade çizgileri üzerinde etkili olan bir aktif bileşendir.  Cildin en derin katmanlarına nüfuz eden, suyu hızla emen ve içten dışa doğru ifade çizgilerini dolduran parçalanmış hyaluronik asitten oluşur .

Kullanmak için en iyi zaman sabah ve akşam ya da  sadece gece saatleeridir.

Cildimize bakmak için bu kadar çok kozmetik seçenek varken, iyi bir kırışık önleyici serum seçerken tereddüt etmemiz normaldir. Üstelik birçok kadın gerçekten gerekli olup olmadığını ve iyi bir yaşlanma karşıtı krem kullanmanın yeterli olup olmadığını sorguluyor. Cevap, tamamlayıcı olmaları ve her birinin işlevini geliştirmesidir. Daha detaylı görelim.

HANGİSİ DAHA İYİ: SERUM MU YOKSA KIRIŞIK ÖNLEYİCİ KREM Mİ?

Her ikisinin toplamı, yaşlanma karşıtı güzellik rutininde lifting etkisi elde etme söz konusu olduğunda etkinliği artıran şeydir. Örneğin, yüz temizliğinden sonraki ilk adım olarak, bir günlük rutinde , kırışıklıkları içeriden doldurmak için oldukça nemlendirici bir serum (hyaluronik asit) seçebilir ve ardından cildi korumak için bir antioksidan krem (C vitamini, E, resveratrol) uygulayabilirsiniz. Yaşlanmadan sorumlu olan ve her şeyden önce güneş radyasyonu ve kirliliğin neden olduğu serbest radikallerden. Ya da tam tersi: Önce bir antioksidan serum, ardından derin nemlendirme sağlayan bir krem uygulayabilirsiniz. Kırışıklıkları (ve kusurları) uzak tutmak için son adım:Yaşlanma karşıtı kreminiz güneş koruma faktörü (SPF) içermiyorsa, geniş spektrumlu bir güneş kremi (UV, kızılötesi ve mavi ışık ışınlarından korur) uygulayın.

Geceleri ayrıca kırışıklık karşıtı ritüelimizi geliştirmek için aktif bileşenleri ve dokuları birleştirebiliriz: önce bir antioksidan ve onarıcı serum (retinol) ve ardından besleyici bir kırışıklık önleyici krem (lipidler, bitkisel yağlar ve seramidler ile). Veya sırayı tersine çevirin: önce seramitler veya bitkisel yağlar içeren bir serum ve ardından retinol içeren bir krem uygulayın.   Tavsiye edilmeyen şey, retinol serum + retinol kreminin uygulanmasıdır, çünkü bu aktif bileşenin peeling etkisi çok fazla artacaktır ve cilt tahriş olabilir. atologlara göre en iyi kırışıklık önleyici serumlar doğal bazlı kimyasal içermeyen vegan serumlardır.Secretumac komplex yüz serumu vegan serumlardandır.

SERUM VE KREM ARASINDAKİ FARK NEDİR?

Serum, yüksek konsantrasyonda aktif içerikli (herhangi bir kremden çok daha fazla) ultra hafif dokuya sahip bir kozmetiktir . Bu sayede cildin daha derin katmanlarına ulaşabilir ve daha kısa sürede daha görünür sonuçlar elde edebilirsiniz. Serum, kremadan çok daha sıvıdır ve çok çabuk emilir, ancak onun yerine geçmez. DAİMA serumdan sonra nemlendirici veya besleyici bir krem kullanın. Daha yoğun ve daha tıkayıcıdır ve serumun daha derin katmanlara nüfuz etmesini sağlar. Krem cildi kapatır, nemi ve besinleri tutmak için tasarlanmış bir bariyer oluşturur.

Serumların belirli etkileri vardır ve cildinizin ihtiyacına göre birkaçını kullanabilirsiniz : kırışık önleyici, koyu leke önleyici, aydınlatıcı, dengeleyici... ancak bundan sonra mutlaka bir krem kullanmak gerekir. Serum, süper konsantre bileşen tarafından sağlanan ek fayda ile bunun etkisini artıracaktır.

En iyi yüz serumu 2022: Secretumac Komplex Yüz Serumu

Kırışıklık karşıtı bir rutin söz konusu olduğunda, aynı amaca sahip bir serum ve krem seçebilirsiniz:  çizgileri ve/veya sarkmayı engellemek. 

Strateji: birbirini tamamlayan bileşenler ekleyin . Örneğin, C vitamini, E vitamini, niasinamid, resveratrol, bakuchiol veya bitkisel retinol  gibi antioksidan maddeler (kırışıklıklarla savaşmak için gerekli) birbirleriyle çok iyi birleşir ve birlikte kullanıldıklarında güçlenirler. Bir C vitamini serumu seçebilir ve ardından birkaç başka antioksidan bileşen içeren bir krem ekleyebilirsiniz: niasinamid, E vitamini vb. ve hyaluronik asit veya aloe vera gibi nemlendirici aktif maddelerle zenginleştirilmiştir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi