Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Seyahat tutkunlarına özel koleksiyon

Altınyıldız Classics, seyahat tutkunlarını kolay kırışmayan ve bavullarda çok az yer kaplayan Travel koleksiyonunu keşfetmeye davet ediyor. ...

Seyahat tutkunlarına özel koleksiyon


Altınyıldız Classics, seyahat tutkunlarını kolay kırışmayan ve bavullarda çok az yer kaplayan Travel koleksiyonunu keşfetmeye davet ediyor.  İş seyahatlerinin kurtarıcısı olan Travel Takım elbiseler aynı zamanda yaz gecelerindeki davetlerde stil ve konforun anahtarını sunuyor.

Altınyıldız Classics, seyahat programı yoğun olan müşterileri için fonksiyonel bir yapıya sahip ve kırışmayan inovatif kumaşlarıyla bavulların daimi parçası haline gelecek bir koleksiyon hazırladı. Hem tatil hem iş seyahatlerinde kullanılabilecek Travel serisi, seyahat anında değeri daha çok anlaşılacak bir pratiklik sunarken zamandan ve yerden tasarruf sağlıyor. 

Travel takım elbiseler, sadece iş seyahatlerinin kurtarıcısı olmakla kalmıyor, özel davetler ve tatillerde de yaz gecesi şıklığının da anahtarını sunuyor. Farklı renklerle rahatlıkla kombinlenebilen ve her gardıropta olması gereken gri, lacivert gibi zamansız tonlara sahip takım elbiseler her erkeğin sahip olması gereken çok yönlü özel parçalardan… 

Seyahat tutkunlarına özel koleksiyon


Ütü gerektirmiyor, bavulda az yer kaplıyor

Kolay kırışmayan gofre kumaşları sayesinde takım elbiseler, yolculuk sonrası hemen kullanıma hazır oluşuyla ütü yapma derdinden kurtarıyor ve bavulda az yer kaplıyor. Klasik ve spor pek çok ürünle kolaylıkla tamamlanabilen Travel serisi ile çok sayıda parçadan oluşan kalabalık büyük bavullar yerini, mini bir valize bırakıyor.   

Koleksiyonda düz renklilerin yanı sıra mikro desenli takım elbiseler de yerini alıyor. Travel takım elbiseleri ile sportif bir görümün elde etmek son derece kolay. Travel takımlar sade ya da baskılı tişörtler ve sneaker’larla tamamlanarak biraz daha spor şık bir stilde yorumlanabiliyor.
 
✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi