Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

'Sıkı Giyin, Değişiyoruz!'

Şehrin en hareketli zamanlarına Sonbahar/Kış Koleksiyonu ile hazırlanan Altınyıldız Classics, yenilenmeyi odak noktasında tutarak sürdürüleb...

'Sıkı Giyin, Değişiyoruz!'

Şehrin en hareketli zamanlarına Sonbahar/Kış Koleksiyonu ile hazırlanan Altınyıldız Classics, yenilenmeyi odak noktasında tutarak sürdürülebilir, stil sahibi ve çok yönlü tasarımlarla sezona dinamik bir giriş yapıyor.

Yeni sezona iddialı bir başlangıç yapmayı hedefleyen Altınyıldız Classics, ilham aldığı farklı stilleri kışa uyarlarken hem doğadan hem de şehirden besleniyor. Kış koleksiyonunda yer alan tasarımlar şehirli erkeğin her saatine ve her anına uyum sağlayan dinamik ve modern görünümler sunuyor. Sokak stili ve klasik giyimi bir arada modern bir yorumla sunan markanın, rahatlıkla birbiriyle kombinlenebilen çok yönlü parçalardan oluşturduğu koleksiyonda flanel kumaşlardan hem şık hem de casual tarzda pantolon ve gömlekler öne çıkıyor. Bu çok yönlü stili kışa uyarlayan Altınyıldız Classics, minimal tarzıyla dikkat çeken kaşe kabanlar, basic trikolar ve denim pantolonlar ile kış gardırobunu sürdürülebilir bir anlayışla güncelliyor.

https://otohaberarti.blogspot.com/

Şehirden doğaya yapılan kaçamaklar için Nomad stilinden ilham alan koleksiyonda; kazak üzerine ceket ya da sadece gömlek olarak giyilebilen overcoat’lar, kalın dokular ve ekose deseniyle yorumlanıyor. Kışın olmazsa olmazı balıkçı yaka ve örgü detaylı kazaklar ise sıcak geçecek bir kışın habercileri oluyor. Dış giyimlerde ise mevsimlik geçiş ürünleri ile birlikte soğuk kış günleri için ultra hafif montlar, termal dış giyimler, 4 mevsimlik overcoat ve montlar, desenli kaşe ve yünlü kabanlar bulunuyor. Metalik siyah ve mavi puffer montlar ise bu sezonunun en hit parçalarından.

Kurtarıcı parçalar, çarpıcı renkler, ton sür ton kombinler 

Koleksiyonla aynı zamanda mevsimsel gardırop yenileme döneminde kafa karışıklığını tamamen ortadan kaldıracak her sezona uyum sağlayan kurtarıcı parçalar da oldukça fazla. Zamansız basic gömlek ve pantolonlar, hafif ve dört mevsimlik overcoat montlar, kaşmirli şık basic dış giyim ve blazer ceketler, yünlü özel kalite pantolonlar ve kaşmir yıkamalı trikolar bu listede ilk sırada. Kışın serin tavrını yansıtan renk paletinde antrasit, siyah gibi tonların yanı sıra turuncu, haki, açık mavi gibi çarpıcı renkler de ön planda. Birkaç sezondur yükselişe geçerek kışa meydan okuyan baştan aşağıya ekru ya da bej gibi açık renk ton sür ton kombinler de sezonun öne çıkan trendleri arasında yerini alıyor.

'Sıkı Giyin, Değişiyoruz!'


Burak Özçivit ile moda çekimi Koray Birand imzalı

Sonbahar/Kış koleksiyonunda da ünlü oyuncu Burak Özçivit ile iş birliğine devam eden Altınyıldız Classics’in yeni sezon moda çekimini ünlü fotoğrafçı Koray Birand üstlendi. Çekimde kullanılan parçalar ile değişime gönderme yapan marka, kış döneminde iddianın dozunu artırıyor ve müşterilerine “Sıkı Giyin, Değişiyoruz!” mesajı veriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi