Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sokakta da giymek isteyeceksiniz…

Suwen’in 2022 sonbahar maskülen pijama koleksiyonunu sokakta da giymek isteyeceksiniz… Maskülen pijama takımlarındaki rahat ve estetik çizgi...

Sokakta da giymek isteyeceksiniz…
Suwen’in 2022 sonbahar maskülen pijama koleksiyonunu sokakta da giymek isteyeceksiniz…

Maskülen pijama takımlarındaki rahat ve estetik çizgiler ev giyimi ve uyku tarzını değiştiriyor. Modern, cesur ve zamansız desen ve renkleri ile Suwen sonbahar koleksiyonu, rahat aynı zamanda şık tasarımlarıyla bu sezonda her yaş ve tarzdaki kadınların tercihi olmaya aday.

Önden düğmeli gömlek tarzı pijama üstleri, bol ve şık pijama altları, farklı kumaş ve tarzlarıyla sokak stilini ev düzenine taşıyor. Yumuşak ürün dokusu, zarif-rahat tarzı ve geniş beden aralıklarıyla sezonun pijama modası yine göz dolduruyor.

https://www.kadincakulup.com/

Bloom Maskülen Pijama Takımı ile Güneşli Sonbahar

Mevsim değişikliklerini güneşli sonbahar desenleriyle yeni pijama takımına taşıyan Suwen, çiçekli deseni, mavi renk tonuyla sonbaharı sıcak karşılıyor. Kol ve paçasında yer alan dantel detayları, dökümlü tarzı, beyaz düğmeli gömlek formuyla şık ve sıcak bir uyku sizi bekliyor.

Snoop Maskülen Pijama Takımı ile Şık ve İddialı

Şık ve iddialı kadınların tarzına göre tasarlanan yeni Snoop pijama takımı, kırmızı üzeri puantiye ve çizgili çapraz desen kullanımı, önden düğmeli gömlek formu tasarımı ve rahat pijama altıyla ev giyiminizde iddialı şıklık yaratıyor. Dökümlü yumuşak dokusu, kırmızı üzeri geometrik desenleriyle uyurken bile şık görünmek isteyen kadınlar için özel olarak tasarlandı.

Sokakta da giymek isteyeceksiniz…


Valeria Pijama Takımı ile Zarafet

Desenli ve zarif tasarımlı Valeria Pijama Takımı, siyah üzeri çiçek desenli pijama altı, düz siyah V yaka, omuz kısımları dantel detaylı, volanlı kısa kollu pijama üstü ile uyku ve ev giyiminde şık konfor sunuyor.

Alessia Maskülen Pijama Takımı ile Nude Sıcak Tonlar

Zarif ve şık...Alessia Maskülen Pijama takımı, lila üzeri yeşil & gri çiçek desenli tasarımı, önden düğmeli uzun kollu gömlek formundaki pijama üstü, bol kesim rahat pijama altı, yaka, kol ve paça detaylarındaki lacivert biye detayları ile bu sezonu hem şık hem de çok rahat geçireceksiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi