Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sonbahar ruhunu yansıtan koleksiyon

Yenilikçi bakış açısı ve sürdürülebilirlik ilkesiyle hareket eden Lee, Sonbahar/Kış 2022 koleksiyonundaki yeni jean fitleriyle sezonun en hi...

Sonbahar ruhunu yansıtan koleksiyon
Yenilikçi bakış açısı ve sürdürülebilirlik ilkesiyle hareket eden Lee, Sonbahar/Kış 2022 koleksiyonundaki yeni jean fitleriyle sezonun en hit parçalarını tanıtıyor.

Doğadan aldığı ilhamla üretimde geri dönüştürülmüş kumaş ve sürdürülebilir boya kullanımına dikkat çeken Lee, “Denim Is Our Nature” kampanyasıyla öne çıkıyor. Sonbahar ruhunu yansıtan koleksiyon ofis ortamına uygun olabilecek klasik ve zamansız parçalar sunuyor. Tasarımlar sezonun öne çıkan teması kolej stiliyle harmanlanarak günlük hayata taşınıyor. Özel işçilikle hazırlanan yeni fitleriyle geniş kesim trendine uyum sağlayan Jane ve West modellerini jean tutkunlarının beğenisine sunuyor.

Sonbahar ruhunu yansıtan koleksiyon

Kadın koleksiyonundaki yeni Jane fiti, kusursuz düz kesim jean ihtiyacını en konforlu şekilde karşılıyor. Orta yükseklikte bel ve bilekte biten paça boyu ile günlük stilin her anına çabasız şıklık katıyor. Koyu mavi rengi kıvrık paça versiyonu, klasik iş kıyafetlerini cesur bir silüete dönüştürüyor. 

Erkekler için tasarlanan West modeli, özel işçilikle üretilen esnek kumaşıyla yüksek konfor ve hareket özgürlüğü vadediyor. Düz kesim ve salaş formuyla dikkat çeken jean, zamansız ve modern bir görünüm sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe