Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

adidas TERREX ile yepyeni bir outdoor deneyimi

adidas TERREX'in United by Summits kampanyası, herkesi ulaştığı kişisel zirveleri kutlamaya davet kapsayıcı bir deneyim sunuyor. United ...

adidas TERREX ile yepyeni bir outdoor deneyimi

adidas TERREX'in United by Summits kampanyası, herkesi ulaştığı kişisel zirveleri kutlamaya davet kapsayıcı bir deneyim sunuyor.

United by Summits'e eşlik eden film serisi, dünyanın dört bir yanındaki kendi hedeflerine ulaşan ve başkalarına da aynı şeyi yapmaları için ilham veren macera severlere odaklanıyor.
Kampanya ile adidas TERREX, birey ve grup halinde tüm outdoor severlerin hayal ettikleri zirveye ulaÅŸmalarını destekliyor. 

adidas TERREX'in yeni uzun vadeli United by Summits kampanyası, deniz seviyesinden yüzlerce metre yüksekliğe tırmanmanın bir zirveye ulaşmanın tek yolu olmadığını gösteriyor.

Yeni bir şey denediğimiz, bir engeli aştığımız, topluluğumuza ilham verdiğimiz veya doğal dünyayı sürdürülebilir bir şekilde, yeni zirvelere ulaşıyor ve yeni kişisel zirveler buluyoruz.

adidas TERREX, dış mekanları herkes için daha erişilebilir bir alan haline getirmek için geleneksel olanı yeniden tanımlıyor. Herkese uygun tasarlanmış teknik giysiler ve ayakkabılar ile kapsayıcı bir koleksiyon sunan adidas, herkesi hayallerini gerçekleştirmeye davet ediyor.

adidas TERREX Genel Müdürü Carla Murphy, "Dış mekanlar herkes için eriÅŸilebilir noktalar olmalı ve outdoor sporlarda herkes bu ÅŸekilde hissetmeli.” diyor ve United by Summits'in arkasındaki fikri açıklıyor: "adidas TERREX'te biz dış mekanın temsil edilme ÅŸeklini deÄŸiÅŸtirmek, doÄŸa ile baÄŸlantı kurarak daha çok kiÅŸiyi bir araya getirmek istiyoruz. Bunu da outdoor severlerin her seferinde ulaÅŸtığı farklı zirve noktalarını kutlayarak yapıyoruz. Zirvenin yüksekliÄŸinin ya da hangi toplulukta olduÄŸunun bir önemi yok, grup ya da birey olarak dışarı çıkan ve hayallerini gerçekleÅŸtiren herkesin kiÅŸisel yolculuÄŸunu kutluyoruz. Bu kiÅŸisel zirveleri göstererek normlara meydan okuyabileceÄŸimize inanıyoruz ve outdoor kültürünün ne anlamına dair insanları bilgilendirmeyi ve daha fazla insanı dışarı çıkmaya teÅŸvik etmeyi hedefliyoruz.  Bu sayede doÄŸa ile iç içe kendi hedeflerini gerçekleÅŸtirmenin nasıl bir his olduÄŸunu herkes yaÅŸayabilecek.”

adidas TERREX ile yepyeni bir outdoor deneyimi
adidas TERREX, kendini bir yere ait hissedemeyen maceraperestlerden aksiyon sporları tutkunlarına ve podyumun zirvesindeki atletlere kadar herkese bu koleksiyon ile yola çıkma konusunda ilham veriyor.

United by Summits filmleri, her gün doğada olan insanların üstesinden geldiği zorlukları kutluyor, bu mücadelenin insanların ve çevrelerindekilerin hayatlarını iyileştirmeye yönelik zorluklar olduğunu gösteriyor.

United by Summits’in açılış bölümü Summit of the Lifelong Trail’de Yeni Zelanda’lı Patika süperstarı Ruth Croft’un hikayesini izliyoruz. Western States Endurance Run'da koÅŸan en hızlı üçüncü kadın olan Croft, koÅŸuyla olan iliÅŸkisini hayatına denge getiren bir unsur olacak ÅŸekilde geliÅŸtirdi. Ruth için mutluluk, kendi kiÅŸisel zirvesi olarak ÅŸekillendi.

Summit of the Shared Stage’de topluluk halinde koÅŸmanın getirdiÄŸi birleÅŸtirici neÅŸesi, adidas sporcuları profesyonel patika koÅŸucusu Lu Yangchun ve adidas Runners üyesi Eliza Zheng'in hikayeleri aracılığıyla  aktarılıyor.

“Bana benzemeyen ve benim gibi konuÅŸmayan insanlar tarafından bir aile üyesi gibi kabul edilmek ve muamele görmek çok özel. Ortak bir sevgiyi paylaşıyoruz ve bu sevginin adı BMX” diyor DeMarcus Paul. Summit of the Reasons to Ride’da Paul’un kendi potansiyelini gerçekleÅŸtirmesine yardımcı olan bisiklet topluluklarını bulma öyküsünü izliyoruz. Memleketi Albany’de tek başına çıktığı bisiklet yolculuklarından San Diego’ya varışına kadar Paul’un dokunaklı yolculuÄŸu kararlılığıyla ÅŸekilleniyor, Paul etrafındaki herkese aynısını baÅŸarmaları yönünde yardımcı oluyor.

Kareemah Batts tarafından kurulan Adaptive Climbing Group, iyi hislerden güç alıyor.

Tırmanma ve sporu herkes için daha eriÅŸilebilir hale getirme kararlılığı ile insanlara neyin mümkün olduÄŸunu keÅŸfetmelerine yardımcı oluyor.  Summit of the Climbing Family’de Batts, “ACG, insanlara kendileri olmaları ve kendi karakterlerinin arkasında güçlü durmaları yönünde yardımcı oluyor” diyor

adidas TERREX ile yepyeni bir outdoor deneyimi


Summit of the Unbreakable Bond’da, daÄŸcı Mélisa Le Nevé ve daÄŸcı Lise Billon zirvelerin her zaman metrelerle ölçülmediÄŸini, önemli olanın birlikte yaÅŸanan tecrübeler olduÄŸunu gösteriyor. Mélisa, kiÅŸisel trajedisinen sonra Lise’nin macerayla yeniden baÄŸlantı kurmasına nasıl yardımcı olduÄŸunu açıklıyor. “ArkadaÅŸlığımız benim için gerçekten bu gezinin zirvesi” diyor.

Summit of the New Dawn’da, adidas TERREX, doÄŸayı daha kapsayıcı hale getirmek için ÅŸef Rashad Frazier, eÅŸi Shequeita ve erkek kardeÅŸi Ron tarafından kurulan bir kolektif olan Camp Yoshi ile iÅŸ birliÄŸi yapıyor.

Summit of the Right to Wander’da açık havada sınırsız özgürlüğün yaÅŸattığı sevinci, alpinist Raphaela Haug ve kayakçı Caja Schöpf’ün Norveç’te yaÅŸadığı deneyim üzerinden izliyoruz. Filmde Caja, en zorlayıcı zirvenin herkesi birleÅŸtiren zirveler olduÄŸunu ifade ediyor.

Bu altı hikaye, ne kadar büyük veya küçük olursa olsun, açık havada her başarının kutlanmayı hak ettiğini gösteriyor. Adidas TERREX, kişisel veya topluluk odaklı, herkesi dışarı çıkmaya ve zirvelerde birleşmeye teşvik etme vizyonuyla kampanyayı sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe