Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bohem stiliyle sonbahara sıcak karşılama

Koton, son dönemde yıldızı yükselen, başarılı oyuncu Aslıhan Malbora iş birliği ile heyecan verici bir koleksiyona imza atıyor! Aslıhan Malb...

Bohem stiliyle sonbahara sıcak karşılama
Koton, son dönemde yıldızı yükselen, başarılı oyuncu Aslıhan Malbora iş birliği ile heyecan verici bir koleksiyona imza atıyor! Aslıhan Malbora, Koton ile ilk kez hayata geçirdiği koleksiyonda sezonun şehirli, genç ve modern trendlerini dinamik ve yenilikçi tasarımlarla buluşturuyor. 

Tarzı, şıklığı, enerjik duruşuyla sevilen başarılı oyuncu Aslıhan Malbora ile Türkiye’nin öncü moda markası Koton, sezonun en genç ve dinamik koleksiyonu için bir araya geldi. Sevilen oyuncu Aslıhan Malbora’nın özgün ve genç stilinin Koton tasarımlarıyla hayat bulduğu  Aslıhan Malbora x Koton koleksiyonu, şehirli genç kadını yeni sezonun trend görünümleriyle buluşturan “Punk Revival”, “Modern Academia” ve “Sipiritual Wanderer” olmak üzere üç temadan 211 tasarımdan oluşuyor. 

Aslıhan Malbora X Koton koleksiyonu, kolej stilinin şehrin rahat şıklığını yansıtan siluetleriyle kırmızının cazibesi ve siyahın asiliğini ön plana çıkarken, üniforma stili ve grunge tarzından ilham alan tüvit ve ekose desenler kullanılıyor. Güncel bir görünüme sahip klasik kolej tarzı takımlar, geleneksel dokuma ve iplik teknikleriyle yeni sezonda yerini alıyor.

Kolej stilinin sokak modasına yansıması 

Feminen şıklığın ruhunu yansıyan 80’ler ve 90’lar, modern moda dünyasının kapılarını Aslıhan Malbora x Koton “Punk Revival” temasıyla yeniden aralıyor. Kırmızının cazibesini asi siyahla buluşturan Punk Revival teması, Grunge etkili hardal rengiyle sezona yeni bir soluk kazandırıyor. Metal zincir detaylar, gül, zebra ve leopar desenler, kürk yakalar asi bir görünüme göz kırpıyor…

Zebra desenli ceket takımlar, deri detaylı ekose ceketler ve piliseli ekose etekler, metal taş işlemeleri ve dantel karışımlarıyla harmanlanan Aslıhan Malbora x Koton Punk Revival teması, farklı dokuların ve stillerin bir arada kullanılmasıyla sezona yepyeni bir soluk getiriyor.

Kampüse dönüş heyecanı…

Şehirli gezginlerin katmanlı görünümleri Aslıhan Malbora x Koton “Modern Academia” temasıyla çarpıcı bir ikonik silüet yaratıyor. Kampüse dönüş heyecanı yaratan bu koleksiyon, üniforma stilinin ikonik görünümlerini vurgulayan tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Kolejli sokak ruhunu yansıtan tema, Amerikan kolej stilinden esinlenen tasarımlarda mavi ve tonları, natural tonlar ve dokular, siyah-beyaz ile askeri yeşil tonları göze çarpıyor. Koleksiyondaki tüvit ekose takımlar kolejli bir stil kazanırken, piliseli micro mini etekler, baklava desenli trikolar ve Oxford gömleklerle genç ve kolejli bir moda rüzgarı etkisi yaratıyor. 

Bohem stiliyle sonbahara sıcak karşılama

Aslıhan Malbora x Koton koleksiyonu “Sipiritual Wanderer” temasında sonbaharın zenginliğini, folklorik çiçek ve geometri desenleriyle buluşturuyor. Bordonun güçlü etkisini, kahverenginin toprak tonlarıyla birleştiren tema, 70’lerin retro boheminden ilham alıyor. 

Sezona yepyeni bir soluk getiren farklı dokuların ve stillerin bir arada kullanılmasıyla oluşturulan tema, Koton kadınının özgür ruhunu tazeliyor. Hacimli elbiseler, işlemeli triko kazaklarla soğuk kış günlerine meydan okurken, kürklü tabanlar, peter pan yaka gömlekler, boho desenli pançolarla kadınlar zahmetsiz şıklığa kavuşuyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi