Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Gün doğumundan günbatımına kadar

Meltem Özbek’in 2023 İlkbahar Yaz Koleksiyonu gün doğumundan günbatımına kadar akan zaman diliminden ilham alıyor. Sonsuzluğun, sınırsızlığı...

Gün doğumundan günbatımına kadar

Meltem Özbek’in 2023 İlkbahar Yaz Koleksiyonu gün doğumundan günbatımına kadar akan zaman diliminden ilham alıyor.

Sonsuzluğun, sınırsızlığın içinde yükselen, büyüyen, şişen, genişleyen, değişen, titreşen galaksiler.. Büyük bir göksel okyanus arasında sürüklenen bir yıldız denizi ve bu denizin içinde bize en yakın yaşam kaynağı: Güneş. 

Gün doğumundan günbatımına kadar


Gün içindeki ısı ve renk değişimlerinin kadın bedeninin yaratımı, değişkenliği, zenginliği ve üretkenliği ile buluştuğu ilham notaları Meltem Özbek İlkbahar-Yaz koleksiyonunda hayat buluyor. Yeryüzünün oluşumundan beri hiç şaşmayan  ve insanlığı adeta büyüleyen günbatımı ve gün doğumu; yarattığı ışık ve renk şölenleri ile Meltem Özbek’in son koleksiyonunun ana temasını oluşturuyor. Koleksiyona ismini veren “Genesis” her daim yeniden oluşan, yaratılan ve dönüşen bir döngüye vurgu yapıyor. Günbatımı da gündoğumu gibi yeni bir başlangıç olan gecenin doğuşuna işaret ediyor.  

Gün doğumundan günbatımına kadar


Gündoğumu ve günbatımında denizden gökyüzüne renk geçişlerinin en yoğun yaşandığı anlar ve bu ana tanıklık eden yoğun duygular koleksiyonda göze çarpan degrade kumaşlarda hissediliyor. Parlak saten, pırıltılı detaylar ve gold aksesuarlar günün en güzel anı olan başlangıç ve bitişlere de bir saygı duruşu niteliğinde. 25 look ve 40 parçadan oluşan koleksiyonun renk paleti gökyüzünün tüm renklerinden yola çıkarak sarı, mavi, beyaz, pembe, yeşil ve siyahtan oluşuyor. Her sezon asimetrik detaylara yer veren tasarımcının bu koleksiyonunda öncekilere ek olarak ilk defa mayolara da yer verildi.

Gün doğumundan günbatımına kadar


Styling: Mert Yemenicioğlu
Fotoğraf: Zeynep Özkanca
Video: Pelin Kaçar
Saç: Talat Kıvrak
Makyaj: Yağız Yoldaş

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi