Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Klasik ve şıklığın bir araya geldiği bir estetik anlayışı

IPEKYOL’un marka yüzü Yasemin Özilhan’ın stil sahibi Ipekyol görünümlerine eşlik eden monogram koleksiyonu, yıllara meydan okuyan ve zamansı...

Klasik ve şıklığın bir araya geldiği bir estetik anlayışı

IPEKYOL’un marka yüzü Yasemin Özilhan’ın stil sahibi Ipekyol görünümlerine eşlik eden monogram koleksiyonu, yıllara meydan okuyan ve zamansızlığı hedefleyen; çantalardan cüzdanlara, ayakkabılardan şapkalara, kemerlerden eşarplara yükselen trendi yakalayan geniş bir seçki sunuyor. Koleksiyonun yıldız parçalarından ‘’Yaso Bag’’ ise yenilenen renk seçeneğiyle koleksiyonun en göz alıcı parçası olmaya devam ediyor.

Ünlü Fransız Art Direktör Fabien Baron’un ekibi ile tasarlanan IPK sembolünün yer aldığı Monogram Koleksiyonu geride bıraktığımız sezona iddialı bir giriş yapmıştı. Sonbahar-Kış 2022-23 sezonunda ise aileye katılan yepyeni formlar ve renkler ile moda sahnesindeki yerini koruyor. 

IPEKYOL monogram serisinin yepyeni bir ürün grubu olan dokumanın koleksiyona eklenmesiyle printed monogram ve jacquard monogram olarak iki farklı ürün grubu sunuluyor. 

Yüksek moda imzalı printed monogram, aileye yeni katılan bordo ve gri rengi ile stil oyununuzu daha da güçlendiriyor. Jacquard monogram ise zamansız duruşa sahip versiyonlarıyla sezondan bağımsız hareket etmenin özgür ruhunu taşırken, her mevsim şıklığı yansıtan koleksiyonun ilham veren sezon renkleri; kahverengi ve siyah olarak gardıroplarımızda yerini alıyor.

Monogram ile tasarlanan göz alıcı aksesuarlar zengin kullanım alanlarıyla oyuna dahil ediliyor. Kilit parçalardan olan çantalar ister gündüz ister gece farklı stil kodlarına kolaylıkla uyum sağlarken, koleksiyonun yeni üyesi maskülen tarzda loafer ayakkabılar ve klasik stiletto’lar iki farklı renk seçeneği ile sezon trendlerine uyum sağlamayı kolaylaştırıyor. 

Klasik ve şıklığın bir araya geldiği bir estetik anlayışı

Monogram logolu 1. sınıf deri malzemeden ve ince işçilikle tasarlanan baguette ve camera formunda çantalar, cüzdan ve aksesuarlar ile ipek twill eşarplar Ipekyol’un moda hareketindeki kalıcılığının imzası olma niteliğinde. Soğuk havaların daimi eşlikçisi olan şallar; bej, kahve, gri, siyah ve kırmızı renkleriyle kış sezonunun stil sahibi görünümlerini tamamlıyor.

Zamansız bir klasik olmaya aday monogram baskılı eşarp deseninin yanı sıra, zincirlerin ve IPK sembolünün birleştiği desenden yola çıkan dinamik, özgün ve elegan tasarımlar farklı renk kodları ile bu sezon ayrıcalıklı bir seçki sunuyor. Şapka dünyasına dahil olan bucket şapkalar ise Sonbahar-Kış sezonunda öne çıkan aksesuarların başında yer alırken, kemerler de yeni geliştirilen monogramlı toka eşliğinde jakar ve deri karışımı yeni nesil stil ikonlarının gözdesi oluyor. Yeni monogram koleksiyonu klasik ve şıklığın bir araya geldiği bir estetik anlayışı ile mevsimi selamlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi