Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Renkli modelleri ile sonbahara enerji katıyor!

Türkiye’nin sneaker ve spor giyim zinciri IN STREET, trendler ile uyum yakalayan sneaker modellerinin yer aldığı rengarenk koleksiyonunu mod...

Renkli modelleri ile sonbahara enerji katıyor!

Türkiye’nin sneaker ve spor giyim zinciri IN STREET, trendler ile uyum yakalayan sneaker modellerinin yer aldığı rengarenk koleksiyonunu moda severlerle buluşturuyor. Kadın, erkek ve çocuklar için dünyaca ünlü markaların en trend modelleri IN STREET Sonbahar/Kış koleksiyonunda!

Hayatın her anında sizi yalnız bırakmayan günlük yaşamda, sokakta, dansta ve bulunduğunuz her ortamda stilinizi yansıtan IN STREET; enerjisini tarzına yansıtmak isteyen kadın, erkek ve çocuklar için birbirinden renkli alternatifleri ulaşılabilir fiyatlarla sunuyor. 

Renkli modelleri ile sonbahara enerji katıyor!

Sonbahara renkli koleksiyonu ile dinamizm katan IN STREET, sneaker koleksiyonun da kadın, erkek ve çocuk modellerinde ikonikleşen siyah, beyaz sneakerların yanı sıra, mavi, sarı, lila, bordo, hâkî pembe ve soft tonlarda modeller sunuyor. Tabanlarda ve bağcıklarda hem modern dokunuşlar hem de trend detaylarla bütünleşen sneakerlar, yumuşacık tabanı sayesinde adımlara konfor katıyor. 

Günlük hayatta, hafta sonu gezilerinde, sokakta, dansta, özel günlerde ve hayatın birçok alanında adımlarınıza enerji katacak sneaker modelleri IN STREET’TE sizleri bekliyor!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi