Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Türkiye’nin global çanta markasından ‘Mixed Media’ koleksiyonu

Global çanta devi Mehry Mu, çok sevilen modellerini bir araya topladığı ve ‘Mixed Media’ adını verdiği yeni sezon koleksiyonunu sunuyor.  Me...

Türkiye’nin global çanta markasından ‘Mixed Media’ koleksiyonu

Global çanta devi Mehry Mu, çok sevilen modellerini bir araya topladığı ve ‘Mixed Media’ adını verdiği yeni sezon koleksiyonunu sunuyor. 

Mehry Mu, bu sonbahar-kış sezonunda herkesin favorisi olan modellerine yer veriyor ve sevilen zanaatlerinin bir seçmecesi olan bu koleksiyon ile tek bir zanaat yerine birçok zanaatini gösteriyor.

Seçmece zanaatlerini kış sezonuna uyarlayan Mehry Mu sevilen modellerinde bu sezon yün, deri, peluş ve örgülere yer veriyor. Türk kadınının el işçiliği ile üretilen ve Mehry Mu’nun en sevilen modellerinden Raffia Bag’ler de Mixed Media koleksiyonunun bir parçası. Koleksiyonun en yeni ve en dikkat çeken parçası ise, ikonikleşmiş, dünyaca ünlülerin kullandığı Fey Box ve Fey Mini Box’ın daha ince uzun ve çapraz olarak takılabilecek, çok daha kullanışlı bir versiyonu olan ‘Fey in the city’. 

Türkiye’nin global çanta markasından ‘Mixed Media’ koleksiyonu

Mehry Mu kurucusu Güneş Mutlu Mavituncalılar şehre uygunluğuyla ve kullanışlığı ile dikkat çeken çantanın isminin de bu sebeple ‘Fey in the city’ olduğunu belirtiyor ve ‘Fey in the city’ için çok heyecanlı olduğunu dile getiriyor. Hem nostaljik havası hem de günümüze uyarlanan tasarımlarıyla ilgiyi üzerine çeken Mehry Mu çantaları, bu sezonda da kullanışlılığı ile yürüyüşte, alışverişte veya davette stilinizi tamamlamak için her zaman sizinle…

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe