Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Zamansız ve zarif bir koleksiyon: Sorbe X DeFacto

Sonbahar mevsiminin ruhunu yansıtan Sorbe X DeFacto Koleksiyonu, kadınların gardıroplarında yer almaya hazırlanıyor.  Global moda markası De...

Zamansız ve zarif bir koleksiyon: Sorbe X DeFacto

Sonbahar mevsiminin ruhunu yansıtan Sorbe X DeFacto Koleksiyonu, kadınların gardıroplarında yer almaya hazırlanıyor. 

Global moda markası DeFacto, blazer ceketin vazgeçilmez markası olan, kadınların hayatından ilham alarak tasarımlarını şekillendiren Sorbe markası ile son derece özel bir koleksiyona imza attı.

Toplam 15 parçadan oluşan koleksiyon, sonbahar mevsiminin vazgeçilmez tonlarını üzerinde taşıyan ve bu tonlara uygun desenli astarlarla bütünleşmiş blazer ceket modelleriyle dikkat çekiyor. Sorbe X DeFacto Koleksiyonu’ndaki renk tonlarının uyumu kombin yapmayı kolaylaştırırken aynı zamanda kadınların kendi tarzlarını rahat ve zarif bir şekilde ortaya çıkarmalarını sağlıyor.

Zamansız ve zarif bir koleksiyon: Sorbe X DeFacto

Koleksiyonda yer alan diğer parçalar ise, hem günlük hem de iş hayatına uyum sağlayan pantolonlar, crop toplar ve Sorbe’nin aynı anda maskülen ve feminen ruhunu yansıtan t-shirt ve gömlek olarak karşımıza çıkıyor.

Sorbe X DeFacto Koleksiyonu’nun diğer bir göze çarpan parçası ise iş hayatının vazgeçilmezleri arasında yer alacak, sonbaharın en güzel renklerden biri olan yeşil tonunu taşıyan yelek, ceket ve pantolon üçlüsünden oluşan bir takım oluyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi