Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

New York stilinin tamamlayıcı çanta modelleri

Moda ile şehir şıklığının kesişme noktası Nine West, dikkat çeken çanta tasarımlarıyla kış sezonuna imzasını atıyor. Sezonun hareketliliğind...

New York stilinin tamamlayıcı çanta modelleri

Moda ile şehir şıklığının kesişme noktası Nine West, dikkat çeken çanta tasarımlarıyla kış sezonuna imzasını atıyor. Sezonun hareketliliğinden aldığı ilhamla görünümünüze modern ve şık bir dokunuş katacak krokodil desenlerle harmanlanmış özel çanta tasarımları, kombinlerinizin favori parçası olacak!
 
Güçlü ve modern kadınların vazgeçilmez aksesuarı olan çantalar, sezon trendlerini yansıtan Nine West koleksiyonuyla fark yaratıyor. Omuz çantalarından, el çantası modellerine kadar birçok seçeneğin yer aldığı çanta koleksiyonu; siyah, bej, gri ve taba renkleriyle öne çıkıyor. 

New York stilinin tamamlayıcı çanta modelleri

Krokodil desenlerle dikkat çeken modeller şıklığının yanı sıra kullanım kolaylığı ile de gönülleri fethediyor. Elbise, etek, pantolon, şort, gömlek ve daha birçok kombinin en zarif parçası olan çantalar, şıklığınızın en iddialı tamamlayıcısı olarak stilinize güç katıyor. Günlük hayatta, özel davetlerde, ofise giderken kıyafetlerin en kullanışlı tamamlayıcısı olacak çanta modelleri Nine West’te sizleri bekliyor!

Peki siz yeni sezondan hangi Nine West çantayla şıklığa imzanızı atacaksınız?

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe